Camping Riembau genieten van een droomvakantie

In Riembau ben jij de hoofdpersoon! De ideale plek om te genieten van een droomvakantie! Je vindt hun in één van de belangrijkste toeristenbestemmingen van de Costa Brava. Ze zijn gelegen in een wonderschone natuurlijke omgeving, te midden van stranden en baaien met goudkleurig zand, ideaal voor vele sporten in de open lucht en in de vrije natuur, met interessante culturele, gastronomische en uitgaansmogelijkheden voor alle leeftijden.

Ze zijn een camping van de eerste categorie, die zich richt op familietoerisme en die aanbevolen wordt als strandbestemming voor families door het Catalaanse Agentschap voor Toerisme. Ze bieden je activiteiten en allerlei diensten aan voor alle soorten publiek, zodat jou familie, je vrienden en jijzelf óp en tóp kunnen genieten van je verblijf.

De beste voorzieningen voor jou gedacht.

In Camping Riembau vind je alle voorzieningen en diensten die je verwacht van een eerste categorie camping. Kwaliteit, hygiëne en een hartelijke bediening zijn hun prioriteiten, om jouw vakantie de beste te maken.

Leestip:  Camping Westenenk - Kamperen, B&B en Logies

De voorzieningen van de camping zijn voor jouw welzijn en gerief!

Omgeving Camping Riembau

Ze zijn gelegen in Castell-Platja d’Aro, een Catalaanse gemeente in het hart van de Costa Brava. Castell-Platja d’Aro wordt gevormd door drie bevolkingskernen: Castell d’Aro, Platja d’Aro en S’Agaró. Een geprivilegieerde omgeving door zijn rijkdom aan natuurschoon, historie en cultureel erfgoed die voor iedereen tal van verrassingen in petto heeft.

Platja d’Aro is kosmopolitisch en modern en heeft een ruim winkel-, horeca- en uitgaansaanbod. Een ideale plek voor liefhebbers van sport en cultuur, met een groot strand en kleine baaitjes.

Castell d’Aro is meer middeleeuws, met een historische kern met een kasteel, een kerk en besteende straten.

S’Agaró tenslotte is een architectonische kern omgeven door natuurschoon, met een fantastische kustweg die je zowel over land als over water kunt volgen. Op de website van Platja d’Aro http://www.platjadaro.com/ vind je alle activiteiten die je iedere uithoek laten kennen.

Leestip:  Camping La Garenne in het mooie dal van de rivier de Eyrieux

Kijk hier als je alles wilt weten over Camping Riembau

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in