De Fendtclub caravanners van het goede leven

Gek op caravanreizen naar de mooiste gebieden in Europa, in goed gezelschap van mede-Fendtcaravanners. Sterk van hun is het gezellige groepsgevoel. Samen op reis, leuk op de campings, boeiende excursies, bourgondische etentjes, geanimeerde gesprekken en elkaar op weg helpen zijn voor hun vanzelfsprekend. Daar zijn we best een beetje trots op.

De Fendtclub is als Fendt Caravan Club Nederland (FCCN) in 1995 opgericht en telt momenteel zo’n 250 equipes. De club groeit mee met het topmerk Fendt. Ieder jaar organiseren de leden evenementen en reizen in binnen- en buitenland. De Fendtclub staat op een stevig fundament van vrijwilligers met een goed oog voor kwaliteit, professionaliteit en kameraadschap.

Voordeel?

Hier is de verassing: de reizen zijn uiterst voordelig!
Regelmatig maar de helft van de prijzen van commerciële aanbieders. Hoe kan dat?
Eenvoudig, zij verdienen graag waardering waar anderen graag geld verdienen.
Zij maken zelf hun reizen. Geen overhead! Elke equipe die de tijd en een goed idee heeft, krijgt de kans om een caravanreis te organiseren. Vrijwillig en onbezoldigd. Je betaalt louter en alleen de netto kosten van het verblijf, de maaltijden en de excursies.

Voordelen Fendtclub:
  • Kleinschalig karakter
  • Korting op campings en atracties
  • Gezellige en voordelige evenementen
  • Caravanreizen naar binnen- en buiteland
  • Specialistische Fendt caravan kennis
Leestip:  De horeca op de camping: waarom het zo belangrijk is voor een succesvolle vakantie

Jaarlijks organiseren zij o.a. een reis naar Zuid-Duitsland, gecombineerd met een bezoek aan de moderne FENDT FABRIEK in Mertingen. Voor nieuwe leden een unieke kans om de fabriek te bezoeken en dan met eigen ogen te zien met hoeveel toewijding en vakmanschap de caravans worden gebouwd.
Ze worden altijd hartelijk en gastvrij ontvangen door de Duitse vrienden.

Wil je meer weten over De Fendtclub?.. kijk dan op de website.

 3.6/5 (7)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in