Camping Playa Montroig bij de fantastische Romeinse stad Tarragona

Kijk naar deze perfecte bestemming die je zeker betoveren zal en waar je verblijf een onvergetelijke ervaring zal zijn. Gelegen aan één van de meest exclusieve stranden van de Costa Dorada, dicht bij Port Aventura en bij de fantastische Romeinse stad, Tarragona, garandeert hun camping resort dat jouw vakantie een groot succes zal zijn. Deze camping resort, oprichter van de Leading Campings, is de beste optie.

Een vakantie op het Playa Montroig Camping Resort betekent een voor-en-na voor jouw vakanties. Ontdek de persoonlijke aandacht, de kwaliteit van hun dienstverlening en de prachtige omgeving die hun omringt. Je komt zeker terug.

De camping

Onze staanplaatsen voldoen aan al je verwachtingen op het gebied van service, netheid, grootte en ligging. Verzorgde tuinen met een weelderige, bladerrijke begroeiing, het geluid van de zee en de pure natuur zijn de gemeenschappelijke kenmerken van al hun staanplaatsen. Als je een grote staanplaats zoekt, dichtbij of direct aan zee, waar je rust en maximale veiligheid vindt, dan hebben hun staanplaatsen alles wat je zoekt.

Een gekwalificeerd team van professionals zorgt ervoor je maximale veiligheid en netheid te bieden op het gehele terrein van ons resort. Uit de verschillende categorieën kunt je kiezen voor wat het beste bij u past.

Leestip:  EK voetbal - van de camping tot het stadion

Activiteiten

Op Playa Montroig Camping Resort zijn ze altijd bezig met nieuwe faciliteiten, aanbiedingen en activiteiten op het resort. Met professionals die zich bezig houden met het vermaak van al hun klanten, vindt je op hun camping resort een groot scala aan activiteiten.

Website Playa Montroig

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in