Camping Petite Suisse in het hart van de Belgische Ardennen

Camping Petite Suisse is een echte panoramacamping en bevindt zich op een hoogte van 500 meter. Vanaf de terrassen van de camping in de Ardennen heb je een schitterend uitzicht over het dal, de velden en de bossen. Het is een heerlijk gebied om te wandelen, mountainbiken of andere buitensporten te beoefenen. Kamperen kan met jouw eigen kampeermiddelen of je kunt gebruik maken van de geweldige accommodaties. Kom naar Petite Suisse en geniet van natuur, rust en avontuur.

Nostalgisch kamperen

Kamperen op Petite Suisse in de Belgische Ardennen is een beleving op zich. De camping is opgebouwd uit terrassen met een magnifiek uitzicht op de wijde omgeving. De ligging tegen een zuidhelling maakt de camping bovendien tot een paradijs voor de zonaanbidders. Je kunt volop genieten van alle kampeercomfort. Bij aankomst kunt je aangeven of zij jouw caravan op de plek moeten zetten voor je. Dat is pas zorgeloos kamperen.

Leestip:  Camping Le Mas De Mourgues vakantie in de Camargue

De camping

Het sfeervolle volledig houten hoofdgebouw bevat de receptie, een campingwinkel en een nostalgische bar & restaurant. Rondom het sfeervolle hoofdgebouw staan overal zitjes, voor bijvoorbeeld een lekkere picknick. Dit zijn nog maar een aantal van de voorzieningen op camping Petite Suisse. De volledig verwarmde sanitairgebouwen en de wasserette zijn aanwezig voor al jouw wasbehoeften. En als vertier kunnen je en eventueel jou kinderen zich vermaken in het zwembad, de speeltuin of op de tennisbaan. Daarnaast is er uiteraard ook een top animatieteam

Website Petite Suisse

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in