Camping paradiso ideale verblijfplaats voor uw vakantie

Camping Paradiso ideale verblijfplaats voor uw vakantie Anno 1971. Wens je te kamperen met een tent, caravan,motorhome of liever voor een periode bij hun komen logeren in één van de huurcaravans? Dan ben je aan het juiste adres. Met hun centrale ligging voor al jouw toeristische uitstappen en hun animatie tijdens het seizoen, is jouw vakantie al goed begonnen.

Voor tenten, caravans zowel tour als residentiële caravans, evenals motorhomes zijn bij hun van harte welkom.

Plaatsen

Alle plaatsen voor tour caravans hebben een uniek uitzicht op de rivier. Ruime plaatsen met individuele parking voor auto of motor. Ook bij jouw tent is er individuele parking.  Elektriciteitsaansluiting mogelijk mits vergoeding. Er is ontvangst voor jouw satelliet aansluiting. Internet aansluiting voor het lezen van jouw mails in de cafetaria.

Leestip:  Camping Monte Rosa - Eco-kamperen ​​op 577 meter hoogte
Accommodatie

Twee  sanitaire blokken,  met NIEUWE DOUCHE- EN TOILETRUIMTE  met verpampertablet,  naast het café  met restaurant en friterie.

Twee uitgietplaatsen voor chemisch toilet. Voor stacaravans aansluiting op waternet en reeds gedeeltelijke aansluiting op afvoer.

Voor de kinderen en sportievelingen, speeltuin met zandbak, springkasteel, trampoline, pistes voor petanque, ping pongtafel, poolbiljart (NIEUW) en biljart, zwemzone in de Lesse evenals visvangst mogelijkheden.

Drank en eetgelegenheid

In hun café, restaurant, met gezellige cassette haard, kan je iedere dag terecht voor een hapje en een drankje, of koffie met warme appeltaart en slagroom. ‘s Morgens kan je van een stevige omelet met ham, genieten voor dat je jouw wandeling of kanotocht start.

Als warme maaltijd kunnen zij je hun forel  “meunière” aanbevelen, voor wie niet van vis houdt, kan ook een koninginnehapje, koude schotel, goulash of stoofvlees met lekkere verse frietjes krijgen. Voor de kinderen kinderporties of frietjes met hamburger.

Leestip:  Camping Le Caussanel aan de oevers van het meer van Pareloup
Activiteiten

De grotere kunnen een mountain-bikes huren en een tocht maken langs de Lesse, of  kanovaren. Er zijn vele toeristische uitstappen mogelijk in de buurt. Alle nodige info ter plaatsen evenals wandelkaarten en fietsroutes.

Wil je meer weten over Camping Paradiso

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in