Perspresentatie Deelcamper groot succes!

Na de ‘Deelauto’ is het unieke initiatief ‘Deelcamper’ afgelopen donderdag landelijk gelanceerd. Sprekers op deze dag waren de Europese caravan en camper federatie, BOVAG en de NKC.

Deelcamper is een duurzaam initiatief dat past binnen de huidige deeleconomie waarbij meerdere eigenaren samen een product of dienst aanschaffen. De Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) juicht het initiatief van harte toe, ‘Het gebruik van een kampeerauto komt nu binnen handbereik van een bredere doelgroep’.

Tijdens de perspresentatie is de allereerste Deelcamper-overeenkomst overhandigd aan de eerste Deelcamper eigenaar van Nederland!

1e Deelcamper overeenkomst nederland

De presentatie van deze middag was in handen van RTL presentator Sander Janson, o.a. bekend van Campinglife.

Landelijk gelanceerd… Deelcamper!

Een nieuwe camper is prachtig maar de aanschafkosten zijn erg hoog. Daarnaast staat de camper een groot deel van het jaar stil. Wat dacht je ervan om samen met anderen een camper aan te schaffen? Bij Deelcamper.com leggen 3 gelijkgestemden en jezelf ieder tussen de € 24.995 en € 29.995,- in. Daarmee bezit je een camper die je minstens 12 weken per jaar tot jouw beschikking hebt. Jouw oude caravan of camper inruilen? Geen probleem!

Leestip:  California CONCEPT blikt vooruit
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in