Camping Nieuwpoort een perfecte vakantie

Kompas Camping Nieuwpoort is een verrassend complete vakantiebestemming. Je vindt er alle faciliteiten én ingrediënten voor een perfecte vakantie aan zee. Je komt bij hun op vakantie zoals je dat zelf wil. Er is keuze genoeg voor jong en oud. De kampeerplaatsen zijn ruim, de verhuuraccommodaties luxueus, de zwembaden verwarmd, de ligging uniek, de speeltuinen avontuurlijk, … Op wandel– of fietsafstand vind je strand, zee, duinen, dijk, winkelstraat van Nieuwpoort-Bad, haven van Nieuwpoort-Stad, …

Nieuwpoort heeft het allemaal en maakt jouw vakantie perfect!

Kamperen op Camping Nieuwpoort

Heerlijk ruim en je kunt kiezen uit verschillende groottes en voorzieningen. Voor de avonturiers en kampeerders bieden ze ook diverse mogelijkheden om te genieten van het buitenleven aan de Belgische kust.

Maak een keuze uit een van hun mooie kampeerplaatsen en geniet van de uitgebreide voorzieningen. Ook met jouw camper zit je helemaal goed op onze camping, want je hebt keuze uit diverse camper plaatsen.

Leestip:  In het Boheems Paradijs beleef je het zigeunergevoel

Kies je favoriete vakantie accommodatie

Van stoere safaritent tot gezellige kampeerhut, hippe Camping Bee of nieuwe Comfort Lodge. Kom ook genieten van een relaxte vakantie in een van onze mooie accommodaties: bij hun kom je op vakantie zoals je dat zelf wil, keuze genoeg!

Strand, duinen en uitgebreide faciliteiten

Zowel op de camping als in de omgeving is er heel veel te doen voor jong en oud. Bij een vakantie hoort natuurlijk ook een heleboel waterpret! En dat is geen probleem in de 2 verwarmde openluchtzwembaden. Voor een lekker koel drankje, een hapje, frietjes of snack kan je terecht in de taverne of frituur. Wil je ook graag wat actiefs doen tijdens de vakantie? Dan kun je je hart ophalen bij de vele sportmogelijkheden.

Naar de (binnen)buitenspeeltuin

De kinderen beleven van ‘s morgens tot ‘s avonds plezier tijdens de vakantie! Ze kunnen heerlijk spelen, klimmen, klauteren en glijden in de avontuurlijke speeltuin en in de 2 kinderspeeltuinen.

Leestip:  Camping d'Hof in het groene Venetië Giethoorn

Is het wat minder mooi weer? Dan kan je terecht in de sporthal of in de grote binnenspeeltuin met ballenbad. Een heerlijk gevoel toch dat de kinderen zich met goed en minder weer kunnen vermaken?

Alles weten over de Camping Nieuwpoort

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in