Nieuwe Camper-bestelwagens van Nissan

Net op tijd voor het zomerseizoen, presenteerde Nissan onlangs twee nieuwe Camper-bestelwagens op het autosalon van Madrid in Spanje. De NV300 Camper en e-NV200 Camper hebben aanpassingen aan het interieur en het exterieur waardoor bestuurders kunnen genieten van een uitje naar het platteland, naar de zee of waar de verbeelding hen ook brengt – zelfs met nul-emissies met de e-NV200 Camper.

Nissan

NV300 Camper transformeert zijn interieur naar de ideale plek voor vier personen om te staan ​​dankzij een hoog dak, of ze kunnen aan tafel zitten praten en wachten tot eten arriveert. Het is gemakkelijk om te koken in het busje – dat is omgetoverd tot een authentieke keuken – met een koelkast, gootsteen en water- en gasinstallaties.

NissanBij het vallen van de avond kunnen de Nissan Campers worden omgebouwd tot comfortabele slaapkamers met zonwering en stationaire verwarming. De NV300 maakt de configuratie van een tweede tweepersoonsbed in het verhoogde plafond mogelijk. Klanten in Spanje kunnen naar hun favoriete Nissan-dealer gaan, een Camper bestelwagen bestellen en aanpassen aan hun persoonlijke behoeften.

Leestip:  Camper Centrum Groningen alles op het gebied van campers

“De nieuwe Nissan Camper-reeks zal de meest avontuurlijke mensen een balkon bieden met uitzicht op de meest ongelooflijke plekken ter wereld en genieten van de essentie van reizen met familie of vrienden”, aldus Francesc Corberó, communicatiedirecteur van Nissan Iberia.

Bron: De nieuwe Nissan Camper-reeks

 4.3/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in