Camping Moulin de Lacombe

Camping Moulin de Lacombe is je even terugtrekken uit de dagelijkse sleur. Stilte beleven. Voor een moment terug in de natuur met je voeten in het gras, onder ritselende bomen luisteren naar het stil geklater van de rivier en genieten van de rust om je heen. Niets moeten, niet hoeven.. ’s Morgens ontwaken door de kloppende specht en de fluitende vogels op het terrein. s Avonds genieten van een goed glas wijn en luisteren naar de roepende uil uit het bos

Camping Moulin de Lacombe

is een mooie, historische locatie in een lieftallig dal dat wordt omzoomd door het riviertje la Glane de Malesse. Het is er fris en oorspronkelijk, bloemrijk en bosrijk met veel rivieren, vergezichten en glooiende heuvels.

De camping is kleinschalig met maximaal 15 plaatsen. Het is heuvelachtig terrein met grote hoge bomen voor schaduw en mooie, open terras-plaatsen voor de zon liefhebbers. Je hebt altijd van alle kanten uitzicht om van de omgeving te genieten. De camping is ruim opgezet. De kampeerplekken variëren van 150 m² tot 300 m². Alle plekken beschikken over veel privacy.

Leestip:  Kampeertrend 2024: populairste vakantiebestemmingen

Naast vrije kampeerplaatsen hebben ze volledig ingerichte luxe tenten te huur. De tenten zijn geschikt voor vier personen en zijn volledig ingericht. Ze zijn voorzien van drie slaapcabines, goede bedden, eenvoudig keukentje en comfortabele tuinmeubels.

faciliteiten

De camping beschikt over twee warm waterdouches, twee wastafels, twee toiletten en een wasplaats. Ze hebben een klein winkeltje met een aantal basisbehoeften, zoals koffie thee en brood, maar er worden ook groenten uit eigen tuin, zelfgemaakte jam, honing van eigen imkerij, brood en verse eieren verkocht.

Camping Moulin de Lacombe is een camping voor natuurliefhebbers, die van rust, cultuur, sport en ontspanning houden. De camping is terrasvormig en kleinschalig. Er is een zwembadje, een kleine bar en jeu-de-boulebaan.

De plaats

Moulin de Lacombe ligt bij Saint Geniez O’Merle, een dorpje in het zuiden van de Corrèze, grenzend aan de Dordogne en de Lot. Het ligt ver weg van de snelweg, diep in de heuvels en heeft de schoonste lucht van Frankrijk. Je kunt er prachtige natuurwandelingen en fietstochten maken.

Leestip:  Kamperen met een camper blijft onverminderd populair 

De Correze ligt ten zuiden van het centraal massief. Het landschap wordt gekenmerkt door groene heuvels omzoomd door veel bos met prachtige vergezichten. De slingerende weggetjes komen uit op authentieke dorpjes. Er zijn veel meren, rivieren, watervallen en bossen met mooie wandelpaden.
Onze camping ligt op bebost terrein met terrassen en wordt omzoomd door weiland en een riviertje, le Glane de Malesse. Dichtbij ligt de grotere rivier de Marron ( 5km ) en iets verderop de Dordogne (14 km).

Stadjes in de omgeving zijn: Argentat, Baulieux sur Dordogne, Tulle en Brive.
In deze stadjes zijn authentieke markten die wekelijks voor verse producten en veel gezelligheid zorgen.

Voor meer informatie kijk op Camping Moulin de Lacombe

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in