Camping Les Bouleaux Vilsberg

camping Les Bouleaux is gelegen op de grens van de Lorraine en de Elzas. De camping zelf is gelegen in een oude steengroeve waarvan sommige delen nog goed zichtbaar zijn. De camping bied plaats aan 95 grote kampeerplaatsen voor caravans, tenten of campers.

De camping
Het totale terrein is ruim 7 hectare groot. Ze zeggen altijd over de camping: ‘C’est un camping calme, vert et familial’ ofwel: ‘Het is een rustige, groene familiecamping’. Rust, natuur en milieu staan hier hoog in het vaandel. De camping ligt midden in de natuur, met fraaie uitzichten en een weldadige rust om je heen. Een camping waar je nog door de zingende vogels gewekt wordt! De camping is zeer geschikt voor natuurliefhebbers en rustzoekers, maar ook gezinnen met kinderen hebben het uitstekend naar hun zin.

Luchtopname camping Les Bouleauz

Leestip:  Camping Nieuw Hof genieten op een boerencamping

Er zijn ruim voldoende sanitaire voorzieningen en natuurlijk ook een douche en toilet voor minder valide gasten ontbreekt niet. Wil je even je mail of het weerbericht bekijken dan kan dat op het terras onder het genot van een drankje. Je bent van harte welkom op camping Les Bouleaux. Elk jaar staan ze van 1 april tot 16 oktober voor u klaar in de rust en de ruimte van de camping en de mooie omgeving van de Lorraine en de Elzas

Website Les Bouleaux

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in