Camping International genieten met het hele gezin

Camping International is een rustige familiecamping. Binnen Ardoer zijn ze één van de kleinste bedrijven en dat merk je. Een persoonlijke benadering staat bij hun hoog in het vaandel. De kinderen zullen zich niet vervelen bij hun speelboerderij Pierewiet. Ze kunnen er (binnen en buiten) spelen, skelteren, knutselen op de techniekzolder of spetteren in het kleuterbad. Maar voor de (groot)ouders betekent vakantie vooral rust en geen gekke fratsen. Dat begrijpen zij. Genieten met het hele gezin, dát is belangrijk.

Camping International

Voorzieningen op de kampeerplaats

Al hun kampeerplekken zijn voorzien van een aansluiting op stroom (6 Ampère) en op de gehele camping is er draadloos internet aanwezig. Op de basisplaatsen is er geen water(afvoer) op de plekken zelf, maar is er een klein toiletgebouw met toiletten en een afwasgelegenheid. Tevens hebben de basisplaatsen geen kabelaansluiting voor tv. hun comfort-, luxe comfort- en camperplekken hebben wel een CAI aansluiting voor digitaal signaal voor je tv en water(afvoer) op de plek zelf.

Leestip:  Ontdek Boerderijcamping Het Varsenerveld
Sanitair

Hun toiletgebouw is naast de receptie gelegen en is doorlopend geopend. Hier vind je de dames en heren toiletten en douches. Beide ruimtes hebben een kindertoilet. Buiten onder het afdak zijn de afwasplaatsen. Helaas is het gebouw niet toegankelijk voor mindervaliden. Zij maken het gebouw iedere dag schoon, en in het hoog seizoen verscheidene keren per dag. Zo ben je gegarandeerd van een hygiënische omgeving. Mocht er iets niet in orde zijn laat het hun weten.

De luxe comfortplaatsen beschikken over privé sanitair op de plaats. Dat is pas luxe! In je eigen unit is een douche, wastafel en toilet aanwezig. Hun nieuwere units (plaatsen 99 tot en met 104) hebben zelfs een eigen afwasplaats. Verder bieden de luxe comfortplaatsen hetzelfde als de gewone comfortplaatsen, namelijk 6 ampère stroom, internet, water aan- en afvoer en een kabelaansluiting voor het digitaal signaal voor de TV.

Leestip:  anwb: Vakantie blijft ook dit jaar belangrijk

Omgeving

In de omgeving van Camping International en Speelboerderij Pierewiet is er heel veel te doen voor de kinderen! Voor hele grote pretparken zul je een stukje verder moeten rijden, maar in de buurt van de camping zijn er juist heel veel dingen te doen die je nergens anders in Nederland of Duitsland kunt vinden. Deze kleine en vaak leerzame attracties zorgen voor een vakantie die je nooit meer zult vergeten.

Faciliteiten
  • Speelboerderij Pierewiet
  • Kleuterbad en kinderboerderij
  • Strand en natuurgebieden in de buurt
  • Pannakooi en All-weather tennisbaan
  • Kleinschalig en sfeervolle camping

Website Camping International: www.ardoer.com

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in