Camping Goolderheide in het Belgisch Limburg

Camping Goolderheide is een prachtige camping in Belgisch Limburg met uitgebreide voorzieningen voor jong en oud. Trekpleisters op de camping zijn bijvoorbeeld de drie zwembaden met 2000 m² zwemplezier, de recreatieplas met strand, de kinderboerderij en het ligt midden in de natuur.

Vakantiepark Goolderheide is meer dan gewoon een vakantiepark. Allereerst is de situering prachtig: midden in de natuur. In vroege tijden was het gebied moerassig en nat; vol met magie en mystiek. Het verhaal gaat dat er een moerasfee leefde, luisterend naar de naam Heide, die het moeras wilde omtoveren tot een mooie plek waar Goleriens, de oorspronkelijke inwoners van het moeras, zorgeloos zouden kunnen leven.

Kampeerplaatsen

Echte avonturiers hebben ruimte nodig. Logisch dus dat de kampeerplaatsen op Vakantiepark Goolderheide ruim en vrij zijn. Want vrijheid daar zijn avonturiers erg aan gehecht. Dat kamperen niet primitief hoeft te zijn is duidelijk. Uitstekende sanitaire voorzieningen zijn altijd dicht in de buurt.

Leestip:  La Bonne Source De christelijke camping in Zuid Frankrijk

Stacaravans

De stacaravans zijn schitterend gelegen aan de rand van de camping. De stacaravans zijn geschikt voor 4 of 6 personen, staan op ruime plaatsen en beschikken over twee of drie slaapkamers.

Hutten

Bent je op zoek naar een accommodatie midden in de natuur die je dat geweldige kampeergevoel kan geven, maar wil je liever niet in een tent slapen?. Dan is de trekkershut op Camping Goolderheide misschien iets voor jou.

De trekkershut haalt het kampeergevoel naar boven dankzij zijn natuurlijke uiterlijk. De trekkershut is gemaakt van hout en een bijhorende picknicktafel maakt het compleet. Het beschikt over een eenvoudige kookmogelijkheid, een koelkast en twee stapelbedden. Voor sanitaire voorzieningen kunt je terecht op de camping. De trekkershut is geschikt voor maximaal 4 personen en is daarmee een ideale accommodatie om te huren voor een kampeervakantie.

Leestip:  Het unieke gevoel van kamperen

Website Goolderheide

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in