Karsten Kampeer Awards 2017

Pasen staat bij de Karsten Travelstore in Zwaag in het teken van de Karsten Kampeer Awards. Daarvoor pakt de winkel groots uit. Welke nieuwe producten en gadgets slepen de publieksprijs voor Beste Nieuwe Product en Beste Gadget in de wacht? Dat is aan de bezoekers. Door te stemmen maak je bovendien kans op 1 van de 3 nieuwste slaapzakken van Nomad.

Om de nieuw binnengestroomde collecties op een speelse wijze te presenteren trapt de Karsten Travelstore het kampeerseizoen af met de verkiezing van de Karsten Kampeer Awards. Een deskundige jury heeft 10 producten genomineerd in de categorieën Beste Nieuwe Product en Beste Gadget. Wat wordt het Beste Nieuwe Product van 2017? Die slimme lichtgewicht stoel bijvoorbeeld? Of de hippe urban koelbox? De nieuwe stappers van Keen Uneek? Of de tent die geen daglicht doorlaat misschien?

Leestip:  Negen goede redenen om te gaan kamperen in Zweden

Tweede Paasdag geopend

Zo kan er tijdens het Paasweekend op een speelse manier kennisgemaakt worden met de nieuwste producten op kampeergebied. Gaat men voor hip of handig? Voor speels of compact? Om de beste keuze te maken kunnen bezoekers niet alleen testen welke stoel het lekkerste zit, maar ook welk boxmatras het meest comfortabel ligt en wat het handigste kampeermeubel is. Wat is de beste keus? Speciaal voor de verkiezingen is de Karsten Travelstore niet alleen op Goede Vrijdag en Paaszaterdag maar ook tijdens Tweede Paasdag geopend.

Win!

Kinderen? Geen bezwaar! Want ook de stem van kinderen telt. In welke tent zouden zij het liefste kruipen? En van welke gadget worden zij enthousiast? Daarbij worden onder alle deelnemers 3 exemplaren verloot van de nieuwste slaapzak van Nomad, de Nomad Bay. Een hypermoderne waterafstotende slaapzak die toch fijn zacht is en ademend. Dus wordt het tijd voor een fijne nieuwe slaapzak? Ben je nieuwsgierig naar de nieuwste snufjes op wandel- en kampeergebied? Kom dit weekend langs bij Karsten aan de Factorij 9 in Zwaag, stem en win!

Leestip:  Het unieke gevoel van kamperen

Website Karsten Travelstore

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in