Camping Gavin traditioneel ingericht

Camping Gavin, een camping van 1ste categorie. De oude eiken zorgen voor heel wat schaduw op het grootste gedeelte van dit 72.000 m2 grote, in terrassen aangelegde terrein. De camping is landelijke gelegene en staat in een unieke, natuurlijke omgevingen.

De supermarkt, cafetaria en restaurant zijn smaakvol ingericht, bemeubeld zoals de tradities het voorschrijven. Er zijn 150 percelen van 85 m2 met verzorgd gras, elektriciteitsaansluiting en kraantjes met drinkbaar water. Alle binnenstraten zijn geasfalteerd.

Nationaal park Ordesa y Monte Perdido

Het Nationaal park Ordesa y Monte Perdido. Vanuit Torla kun je op verkenning gaan naar de hellingen van Soaso, de waterval van El Estrecho, de waterval van La Cola de Caballo, de berghut van Goriz, de bergflank van Pelay of de route van Los Cazadores.

Activiteiten op de camping en animatie

In de zomer worden er kinderanimatie, waterspelletjes, workshops, activiteiten en excursies georganiseerd. Er is een houten speeltuin en bestaat uit twee delen, één voor kinderen van twee tot zes en één voor kinderen van zes tot twaalf. Er zijn twee pingpongtafels, ‘mens-erger-je-niet’- en schaakborden en tafels met bankjes om even uit te rusten en van de omgeving te genieten.

Leestip:  RTL 4 komt vanaf februari met nieuwe afleveringen CAMPINGtijd
Standplaatsen

De 150 percelen plekken op het kampeerterrein zijn vergelijkbaar, met 85m2 oppervlakte, met gemanicuurde gazons, met stopcontact voor ten minste 10 ampère en drinkwaterbronnen binnen 10 meter afstand. Alle interieur wegen zijn verhard.

Gemakkelijke toegang

De ingang van de camping wordt bewaakt door barrières. Elke bezoeker heeft een toegang kaart voor in-en rijden van jouw auto. Van 12 uur tot 8 uur, is de barrière gesloten.

Kijk hier als je alles wilt weten over Camping Gavin

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in