10-jarig bestaan bij Noorderzon Campers Wolvega

0

Voorjaarsfeest én 10-jarig bestaan bij Noorderzon Campers Wolvega.

Meer dan 80 campers, workshops, proefritten en…wie jarig is, trakteert! Half maart organiseert Noorderzon Campers voor de vierde keer het Voorjaarsfeest, de aftrap van het
camperseizoen. Dit keer heeft de show een extra feestelijk tintje, vanwege het tienjarig bestaan. Op 13 en 14 maart kun je meer dan 80 campers op jouw gemak van binnen en buiten bezichtigen en zo de huur of koopcamper van jouw dromen uitzoeken voor jouw vakantie.

Wat kun je tijdens het Voorjaarsfeest van hun verwachten?

• Heel veel mooie campers, van splinternieuwe 2020-modellen (Sunlight en Dethleffs) tot jonggebruikte campers van deze en diverse andere merken
• Boek je tijdens het feest een camper bij Noorderzon Campers? Dan krijg je een gasbarbecue cadeau!
• Unieke mogelijkheid om een proefrit te maken met de nieuwe 9-traps volautomaat van Fiat Ducato
• De mogelijkheid om bij aanschaf van een camper hun extra voordelige jubileumpakket vol extra’s af te nemen
• Een korting van 5% op een camperreis of -training van Cosse Camper Adventure
• Leuke workshops over ‘kamperen’ en over het kopen en onderhouden van een camper

Leestip:  Daktentenfestival in België gaat na 2 jaar door

Zie voor meer informatie ook hun website Noorderzon-campers

Informatieve workshops, de nieuwe Fiat Ducato automaat, en meer

Tijdens het Voorjaarsfeest zullen er meer dan 80 kampeerauto’s op het terrein staan. Dit geeft de bezoeker volop de kans om zich te oriënteren op het huren of kopen van een camper. Daarnaast vinden zij het leuk om je tijdens dit weekend via workshops wat meer te vertellen over het gebruik van een camper. Dit jaar zijn er drie verschillende workshops, van het inladen en rijden in een camper tot de aanschaf ervan en tot slot een workshop rondom camperonderhoud. Of je nu een beginnend camperfan bent of een doorgewinterde ‘camperaar’, deze leerzame workshops worden door velen erg enthousiast ontvangen.

Dit jaar is er daarnaast nog de mogelijkheid om een proefrit te maken in de nieuwe 9-traps volautomaat van Fiat Ducato. De NKC was onlangs vol lof over deze nieuwe automaat, de 9G Tronic met kruipeffect. Deze automaat levert de camperbestuurder veel comfort en gemak op, bijvoorbeeld in files en bij het gebruik van oprijblokken. Kom je dit zelf ervaren? Proefrijden kan op 13 en 14 maart tussen 10-16u.

Leestip:  CARAVAN SALON Düsseldorf 2022: 's werelds grootste keuze
Noorderzon Campers bestaat 10 jaar!

In 2020 is het tien jaar geleden dat Noorderzon Campers werd opgericht. Waar Haye Nicolaij in 2010 begon met één huurcamper op z’n oprit, is Noorderzon Campers de afgelopen jaren door Haye en Geert samen uitgebouwd tot een prachtig camperbedrijf met uiteenlopende diensten: camperverhuur, verkoop van nieuwe en gebruikte campers en het onderhoud hiervan. Inmiddels is Noorderzon Campers Sunlight en Dethleffs dealer en sinds begin 2020 eveneens lid van brancheorganisatie BOVAG. Bij Noorderzon Campers kun je terecht voor ruim 6.000 m2 camperplezier!

Tijdens het Voorjaarsfeest willen ze graag hun tienjarig jubileum met je vieren. Zo staat er voor alle klanten die voor minimaal een week een camper huren een prachtige Cadac Safari Chef 2 Lite gasbarbecue klaar. En voor iedereen die een camper koopt tijdens de show, hebben ze een speciaal jubileumpakket samengesteld vol prachtige extra’s.

Leestip:  Daktent-demonstratiedag bij CAMPWERK Tynaarlo
Praktische informatie

Voor meer informatie over hun acties, de campers en het volledige programma kun je kijken op:
https://www.noorderzon-campers.nl/nieuws/voorjaarsfeest-2020/. Noorderzon Campers is gevestigd aan de Smalle Weegbree 5 in Wolvega.

U bent van harte welkom op 13 en 14 maart tussen 8.30 en 17.00 uur. De entree, hapjes, drankjes en workshops zijn geheel gratis.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in