Camping Eurovision in een relaxte boerderij sfeer

Wil je kamperen en niks meer missen van het Eurovision songfestival?. Er is een speciale partycamping vlak in de buurt.

Je kunt verblijven op de Eurovision Camping en het wordt er één om nooit meer te vergeten. Maak alle songfestival activiteiten van dichtbij mee, wees verzekerd van non-stop festiviteiten en maak gebruik van alle voorzieningen.

Super deluxe afsluitbare top tenten (geïsoleerd) in een relaxte boerderij sfeer op een prachtig glooiend landschap. Geniet van de gastvrijheid tijdens je verblijf. De shuttle bus brengt je dagelijks naar Ahoy waar je ondergedompeld wordt in de Songfestival festiviteiten. Na afloop feesten ze door in de camping party bar waar je geniet van uiteenlopend top entertainment. Dit wordt een feestweek die je nog lang zal bijblijven! Hun professionele beveiligers garanderen jouw en organisatie veiligheid en waken over je eigendommen.

Leestip:  Camping De Kuilen in omgevingsgebied de heihorsten

Let op: het gaat hier om een pop-up camping die speciaal voor de songfestival week wordt neergezet dus in de week van 10 – 18 mei 2020. Verblijf voor of na die periode is dus niet mogelijk.

Lekker ontbijten

Verblijf op de Eurovision camping is inclusief ontbijt  op de aangrenzende boerderij. Het uitgebreide ontbijtbuffet bestaat uit vers gebakken broodjes, diverse luxe vleeswaren, lekkere sapjes, melk, koffie en thee. Dagelijks tussen 8:00 en 10:00.

Heen en weer met de shuttle bus

De luxe partybus functioneert tijdens de songfestivalweek als shuttle bus. De bus rijdt dagelijks vanaf 8:00 uur constant heen en weer tussen de camping en Ahoy. Je kunt opstappen wanneer je wil en het gebruik is geheel gratis. Drankjes zijn aan boord te verkrijgen. Op sommige dagen worden er ook uitstapjes georganiseerd naar Amsterdam, Den Haag en Delft.

Leestip:  Va­kan­tie­beurs 2024
Fietsverhuur

De eurovision camping is gelegen in een bosrijke omgeving en wordt doorgaans gekenmerkt als een oase van rust. De beste manier om de omgeving op je te laten inwerken is een ontspannende fietstocht. Vanuit de camping naar Ahoy fietsen is ook goed te doen.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in