Camping Fazantenhof in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug

Centraal gelegen in het hart van Nederland, verscholen in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, aan de grens met ‘t Gooi’ & Eemland en ‘t Sticht, ligt de natuurkampeerterrein in zacht glooiend natuurlandschap. Verzekerd van rust door de ligging aan het eind van verharde weggetjes is de camping ideaal voor de actieve recreant die van wandelen en fietsen houdt. Direct langs de camping lopen meerdere gemarkeerde routes. Voldaan terug van uw tocht door de unieke omgeving is het uitermate prettig vertoeven voor eigen tent of caravan.

De camping

Ook voor gezinnen met (kleine) kinderen is deze camping geschikt (vnl. midden terrein rond zandbak en schommels). Op het autoluwe terrein is het veilig spelen. Ervaring heeft geleerd dat kinderen tot ca 8 jaar zich prima vermaken gedurende een seizoen maar dat voor grotere kinderen alleen kort kamperen een optie is (jeu de boules baan / tafeltennis).
Het terrein is bijna 2 hectare en biedt plaatsen voor caravans en tenten om gedurende het seizoen (ca. 1 april – 1 oktober) recreatief te kamperen. Op bijna alle plaatsen aansluiting op elektra (6 ampère/eurostekker).  Op de camping zijn geen faciliteiten voor permanent verblijf /woonvormen.

Leestip:  De Waard Tenten opent het kampeerseizoen

Faciliteiten

De camping heeft een overdekt vrij toegankelijk wifi-terrasje en een kantoortje op plaats 1-2, rechts na de villa. Open: wo/zo 11.30-13.00 ma/zo: 16.30-18.30 Bij afwezigheid treft je een verwijzing aldaar zodat je al een plaats in kunt nemen en/of waar ik op het terrein bezig ben.

Op de camping staan 2 sanitaire units; de VK op het voorterrein en de Storm-unit op het middenterrein met daarachter ook kind-veilige buitentoiletten, watertap punt en stortput voor het legen van uw toiletemmer/chemisch toilet. Er zijn in alle units warmwaterdouches, met muntsysteem en aanrechten met warmwater voor € 0,20. De Stormunit is luw en uitgerust met stopcontacten om elektrisch te kunnen scheren, te föhnen, of uw gsm op te laden boven de boekenkast (eigen risico).

Op de camping is er geen winkel of kantine. Voor boodschappen verwijzen we naar Maartensdijk (3,5km) of Loosdrecht (5,5km). Honden zijn zeer welkom mits aangelijnd en buiten het terrein uitgelaten (boskant pad). Let daarbij wel op de aanwijzingen van de terreineigenaar aldaar.

Leestip:  Camping De Kleine Wereld ver weg van alles

Website Fazantenhof

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in