De nieuwe Swift Basecamp: Helemaal jouw stijl!

Swift caravans worden geproduceerd bij de grootste producent van toercaravans en campers in Engeland: Swift Group Limited. Hier worden onder andere caravans en campers gebouwd met de merknamen Swift, Sprite, Sterling, Bessacarr, Autocruise en Escape.

De prachtige uitstraling en hoge bouwkwaliteit worden bereikt door gebruik te maken van de nieuwste technieken en de beste materialen. Uitvoerige tests staan garant voor een product dat zich mag scharen in het selecte groepje van caravans in de betere klasse.
Voor het seizoen 2017 is er keuze uit vier indelingen met een hoog standaard uitrustingsniveau, zodat u samen met uw dealer de juiste keuze voor uw toekomstige vakanties kunt maken.

Swift Mondial

De Swift Mondial serie bestaat dit seizoen uit vier indelingen en een uitgebreide standaarduitrusting, voorzien van alle luxe om uw vakantie tot een succes te maken. Het prachtige uiterlijk van de Mondial SE geeft de caravan een chique uitstraling. Het moderne interieur krijgt veel licht door de vele ramen en dakvensters en het grote panoramische dakraam. De Swift Mondial verzekert u van vele jaren onbezorgd vakantieplezier door de Smart++- constructie volgens de laatste technologieën. Niet alleen de constructie in de caravan is gemaakt van kunststof (PU), ook de buitenzijde van de caravan is voorzien van een polyester front, achterzijde, dak en zijwanden. Zelfs de vloer van de caravan is geconstrueerd met een polyester bodemplaat. Hierdoor krijgt vocht nagenoeg geen kans meer op uw mooie bezit. Swift geeft op de Mondial tot 10 jaar garantie op vochtinwerking.

Leestip:  Beroca voor jouw ideale camper of caravan

De nieuwe Swift Basecamp: Helemaal jouw stijl!

Swift introduceert de Basecamp: een caravan met een eigentijdse uitstraling. De nieuwe aerodynamische daklijn, ruige spoilers en het sportieve buitendesign geven het al aan: dit is een caravan voor de avonturier.

Swift Swift Swift

De caravan heeft de ruime toegangsdeur aan de achterzijde, waardoor het gemakkelijk is om bijvoorbeeld fietsen of surfboards mee nemen. Deze kunnen worden vastgezet aan de beugels tussen de opklapbare voorbanken. Het robuuste en functionele interieur sluit naadloos aan bij het avontuurlijke buitendesign. Dankzij de polyester buitenzijde kan de Basecamp tegen een stootje. De Basecamp is gemaakt voor de caravanner die iets ander wil, zonder concessies te doen aan comfort. De uitrusting is ruim en de zitbanken zijn comfortabel.

Swift After- Sales

Wanneer u een Swift caravan koopt, koopt u meer dan alleen een caravan. U krijgt er ook de service van Supercare bij, de vooraanstaande After- Sales organisatie van Swift Group Limited, zodat u zorgeloos van uw caravan en vakantie kunt genieten. Swift kent een uitgebreid dealernetwerk. Zij zorgen ervoor dat u altijd kunt rekenen op eerste klas service. Swift geeft op alle modellen 3 jaar fabrieksgarantie en 10 jaar garantie op vochtinwerking (mits voldaan aan de voorwaarden).

Leestip:  Hobby-Directeur Bernd Löher benoemd tot CIVD-President

De Swift Mondial is Quality with Style!

Website Swift

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in