Camping Casa Valerosade aan de Costa Dorada

Op camping Casa Valerosa ben je welkom voor een heerlijke en gevarieerde vakantie. Ze zijn een kleinschalige, rustieke camping en bieden een bijzondere locatie vol rust, groen, vrolijkheid en vrijheid. Dit alles in een prachtige omgeving. Het strand en de zee van de Costa Dorada, de bergen en het bijzondere natuurgebied van de Ebro-delta zijn vlakbij. In de zomermaanden organiseren ze op de camping creatieve workshops voor kinderen en volwassenen, zoals mozaïeken, theater of mooie dingen maken met rest- en natuurlijke materialen.

Niks moet, alles mag. Heerlijk genieten van de rust en gezelligheid op de camping. Lekker naar het strand of de bergen. Pittig mountainbiken of meer relaxed fietsen over de prachtige Via Verde. Historische stadjes bezoeken en heerlijke tapas eten. In een tent, of wat luxer in huisje of stacaravan. Vakantie zoals vakantie hoort te zijn!

Leestip:  22 juni 2024 is de nationale kampeerdag

De camping

Casa Valerosa ligt in een beschermd agrarisch natuurgebied, in een oude boomgaard van olijven-, amandel- en johannesbroodbomen. Ze liggen aan de voet van een bergrug, en zien de zee in de verte. We hebben mooie, ruime plaatsen, met voldoende schaduw.

Centraal gelegen op de camping zijn een zwembad, een buitenkeuken, en jeu-de-boules baan, een tafeltennistafel en een gastenruime met een flinke verzameling boeken en spelletjes aanwezig. In deze gastenruimte is ook allerlei teken- en knutselmateriaal aanwezig voor de kinderen. Op zondagavond kookt Bas voor iedereen die mee wil eten.

De kindercampingraad overlegt iedere maandagochtend met Bas en Els of ze die week iets willen organiseren om hun vakantie nóg leuker te maken. Dat kan van alles zijn – ze hebben bijvoorbeeld al koekjes gebakken, een tekenwedstrijd en een zwembadfeest georganiseerd, en een dropping voor de 12-plussers.

Leestip:  Kampeertrend 2024: populairste vakantiebestemmingen

De kinderen mogen elke dag helpen om hun dieren te voeren: hangbuikzwijn Catootje, Shetlander pony Willem, geiten, kippen en konijnen. En als er eieren liggen, moeten die natuurlijk geraapt en opgegeten worden! Ook is er bij het zwembad is gratis wifi.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in