Camping Demmerik

In één der vogelrijkste polders van ons land ligt Boerderijcamping Demmerik. Aan alle kanten omgeven door groene veenweiden met brede weteringen is deze camping te vinden in het Noordoosten van het Groene Hart, slechts op een klein halfuurtje rijden van het centrum van Amsterdam en Utrecht. De mensen die rust zoeken kunnen hier in het buitengebied van de gemeente De Ronde Venen terecht. Gezeten voor een hooiberghut, tent of caravan zie je in de verte de horizon gestoffeerd met grazende koeien, een houtkade, een kerktoren, een hoeve, een maaiende boer en een geriefhoutbosje.

De Kampeerplaatsen van Camping Demmerik

Twaalf (waarvan 4 verhard) van de beschikbare plaatsen zijn bestemd voor campers of caravans. De plaatsen zijn groot (ruim 130 m2) en beschikken over een 6 Amp. stroompaal.  Het sanitair(twee toiletten en een urinoir en twee verwarmde wasruimtes met douche) bevindt zich over het bruggetje in de kopse kant van de wagenschuur. Ook hier is de stortbak voor het chemisch toilet en het afvalwater. Naast de stortbak staan de afvalcontainers. Ze doen volop mee aan gescheiden afval inzameling. Het watertappunt is bij het bruggetje. De camping beschikt over draadloos internet. Nadat je de caravan hebt neergezet verzoeken ze je de auto op het parkeerplaatsje bij ingang te zetten. Uiteraard kan je de boodschappen met jouw auto bij de caravan brengen.

Leestip:  Camping de Berken een senioren & familiecamping

Op een aparte plaats kunnen trekkerstenten en kleine gezinstenten staan. In het Tuinhuis staat de hele dag de koffie en in het hoogseizoen ligt daar de krant voor je klaar. Verder vindt je hier fiets- en wandelroutes (die allemaal beginnen en eindigen bij de camping) Tegen vergoeding kan je gebruik maken van de wasmachine.

Gijs, Jolanda,Thomas, Anouk en Niels van Eck Gijs, Jolanda,Thomas, Anouk en Niels van Eck
Wie zijn ze

Hun melkveebedrijf met zo’n 110 melkkoeien(die met twee melkrobots worden gemolken), en 70 stuks jongvee en wat “knuffel”vee. Op 1,5 km. vindt je bij de Vinkeveense Plassen en de dorpen Vinkeveen, Wilnis, Nieuwer ter Aa en Breukelen die op fietsafstand zijn. Je bent bij hun welkom op de boerderijcamping met twee hooiberghutten en twaalf kampeerplaatsen voor caravans, campers en tenten. Daarnaast hebben we een apart tentenveld. Vanaf de camping kan je genieten van de op- en ondergaande zon, de groene weilanden met de houtkades, weidevogels en grazende koeien. Even ontspannen een hengel uitwerpen is geen probleem, Je vindt er in de vele weteringen uitstekend viswater. Graag verwelkomen ze jouw in dit noordelijke gedeelte van het Groene Hart.

Leestip:  Camping De Kleine Wereld ver weg van alles

Alles weten over deze boerderijcamping Demmerik

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in