Camping De Zandkuil voor iedereen die van vakantie houdt

Camping de Zandkuil prachtig gelegen op de Veluwe, vlakbij het gezellige Zwolle. Eindeloos lange wandelingen of fietstochten, genieten van de prachtige Veluwe en grenzend aan het uitgestrekte Zwolse Bos, heidevelden en de IJsselvallei. En in de achtertuin het Heerderstrand, een heerlijke camping in een omgeving waar je maar geen genoeg van krijgt.

 

Voel jezelf thuis

Even lekker helemaal weg van de alledaagse beslommeringen. Bij hun waan je zich in een oase van groen en rust. Met nét dat beetje extra voor de (klein)kinderen!

Ook uw eigen plekje op hun camping?

Mooie jaarplekken en stacaravans te koop. Vakantie wanneer je wil op jouw seizoen- of jaarplaats. Direct grenzend aan het Zwolse bos waar je mooie fiets en wandel route hebt.
Kom ook het hele jaar genieten.

Kampeerplaatsen Camping de Zandkuil

Rust, ruimte en vooral heel erg veel vakantieplezier. Dát zijn de ingrediënten voor een kampeervakantie bij hun. En de kinderen? Die vermaken zich volop in de speeltuinen die aanwezig zijn op diverse velden.

Leestip:  Camping De Kuilen in omgevingsgebied de heihorsten

De toiletgebouwen zijn schoon en comfortabel en deels ook voorzien van verwarming, babywasruimtes en familiedouches. Uiteraard hoef je niet met jouw toiletrol onder de arm, die hangen gewoon voor je klaar, net zoals een toiletbrilreiniger en handzeep.

Laat je verrassen door de ruime kampeerplaatsen (ca. 120m2). Een kampeerplaats met net iets meer comfort of wil je het echte kampeergevoel beleven? De keuze is aan jou. Voor jouw camper hebben ze speciale plekken.

  • Compleet ingerichte Tent
  • Kampeerplaats (6 Ampere)
  • Comfortplaats 6 of 10 Ampere en CAI en eigen watertappunt
  • Luxe kampeerplaats met 6 of 10 Ampere en CAI
  • Camperplaats

Groepen jongeren laten zij niet toe op de camping en na 23.00 uur is het bij hun stil en rustig.

Wil je zelf jouw plekje uitkiezen? Geen probleem! Tijdens het reserveren kun je op de plattegrond jouw favoriete plaats kiezen.(zie website)

Leestip:  Camping De Veerse Pot vakantie in het mooie Veere

Website Camping de Zandkuil: www.dezandkuil.nl

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in