Hippestacaravans.nl hippe stacaravans & tour caravans.

Er even tussenuit met een kleurrijke, gepimpte hippe tour caravan of stacaravan? Niet de vaste lasten en wel de lusten? Hippestacaravans verhuurt mooie, hippe stacaravans & tour caravans.

Zij hebben met veel liefde en plezier gewerkt aan hun gepimpte (sta-) caravans. Elke (sta-) caravan heeft een eigen thema en is daardoor ook uniek. De stacaravans zijn geschikt voor 2 tot 6 personen. Ideaal voor mensen die even lekker weg willen in een mooie omgeving!

Elke (sta-) caravan is compleet gepimpt en ingericht met praktische en gezellige spullen. Alles is aanwezig in de caravan voor een fijne vakantie. Van handdoeken tot wc papier en van kaarsjes tot aan een Dolce Gusto koffiezetapparaat. Je hoeft alleen je koffer maar mee te nemen!

De stacaravans staan in Haaksbergen in het mooie Twente, nabij Enschede. Je haalt de hippe Chateau caravan op in Haaksbergen (nabij Enschede) en je rijdt heerlijk naar de plek waar jij wilt. Hun tourcaravan heeft dus geen vaste plek en mag overal mee naartoe voor jouw vakantie! Of misschien wil je hem wel op een bruiloft plaatsen als photobooth of als food truck of als leuke eye cacher op een beurs!

Mark en WendyZal jullie even voorstellen aan Mark en Wendy, ze wonen in het mooie oosten van Nederland, hebben 3 kids (Noah, Sofie en Sem) en vinden het leuk om (sta-) caravans te pimpen en deze te verhuren.

Leestip:  Maximum snelheid met aanhanger / caravan / vouwwagen in Europa

Dus zoek je een leuke hippe plek om vakantie te vieren in het mooie (oosten van) Nederland, dan ben je bij Hippe Stacaravans aan het juiste adres!

 

Website Hippestacaravans: hippestacaravans

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in