Camping de Watermolen in de Groningse natuur

Kamperen in Groningen doe je op de Beste Camping van Nederland. Camping de Watermolen in Opende, Groningen ligt midden in de prachtige Groningse natuur, op de grens met Friesland. Op deze camping aan het water met zwemmeer en vismeer kun je volop genieten van de rust, ruimte en het mooie landschap dat Groningen te bieden heeft.

  • Verkozen tot de BESTE CAMPING VAN NEDERLAND in 2016 én 2017
  • Een 9,6 beoordeling op Zoover
  • Kamperen aan het water
  • Huisdieren zijn welkom
  • Visvakantie: camping met viswater
  • Verhuur van tenten, waterchalets, trekkershutten en meer
  • NIEUW: Strohuisje, Glamping tussen het stro in de natuur van Groningen
  • Kamperen voor een lage prijs
Kamperen Groningen

Groningen en kamperen, dat is een zeer goede combinatie. Velen denken niet aan de provincie Groningen wanneer ze gaan kamperen, maar er is van alles te ontdekken, te zien en te beleven. En nee, het is niet alleen maar vlak en winderig, zoals meestal het idee is van het ‘hoge nooden’, dus trek de stoute schoenen aan en kom de provincie Groningen een keer  uitproberen als vakantiebestemming en kampeer op Camping de Watermolen.

Leestip:  Voel je welkom op Camping Botniahiem

De camping heeft allemaal comfort plaatsen, verdeeld over 5 ruim opgezette velden. Je hebt een ruime kampeerplaats, met 10 of 16 ampère. Ook heb je water en een afvoer bij de kampeerplek.
Op steenworp afstand staan twee luxe toiletgebouwen, met faciliteiten zoals een senioren-toilet, een baby ruimte en een familiedouche. Alles om je een comfortabele en onbezorgde kampeervakantie te bezorgen.

Camping de Watermolen meet ruim 12,5 hectare, waar maar 69 kampeerplaatsen en 35 vaste jaarplaatsen op staan. Dit houdt in dat er zeer veel ruimte voor de natuur over is gebleven. Hierdoor kun je op de camping zelf een mooie wandeling maken langs het zwemwater en viswater. Kleinere kinderen zien de camping als een waar avontuur en speelparadijs. Rondrennen en vliegen over het groene terrein vinden zij heerlijk, neem gerust oude kleding mee. Dat mag op een camping! Op het kampeerveld staan een paar kleine speeltoestellen waar op gespeeld kan worden, naast de grotere speeltuin vlakbij de bistro en het terras.

Leestip:  Ontdek Boerderijcamping Het Varsenerveld

Neem eens een kijkje op de website van Camping de Watermolen.

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in