Camping De Waay in het hart van het Rivierengebied

Camping De Waay – Kamperen in Rivierengebied Rijn – Waal – Linge.
Deze veelzijdige familie camping wordt vanaf 1969 met veel plezier door de familie Willemsen en hun fijne medewerkers gerund. Zij staan al meer dan 49 jaar voor je klaar. De camping is geopend vanaf 1 april tot 1 oktober.

Zij staan voor: Persoonlijk contact, kwaliteit, service en een betaalbare prijs.

De laatste 20 jaar zijn ze flink aan het vernieuwen geslagen. Zij baseren hun nieuwe ideeën op jouw wensen en de huidige trends in de recreatiebranche.

In Doornenburg is Camping De Waay gelegen in het hart van het Rivierengebied. Tussen de Linge en de splitsing van de Rijn & de Waal. Vanuit dit unieke plekje in de Betuwe ben je dichtbij de grootste steden van Gelderland; Arnhem & Nijmegen.

Op de camping kan je terecht voor een jaarplaats met stacaravan, seizoenplaats of voor toeristisch kamperen met een eigen kampeermiddel.

Leestip:  De 5 leukste kindvriendelijke campings in Italië
Familie camping in het Rivierengebied Hartje Betuwe.

Het vroegere fruitbedrijf ” De Waaij ” werd in 1969 omgetoverd tot een echte familie camping, dat al vele jaren een vast vakantie adres is geworden voor veel gasten. Jouw kinderen en kleinkinderen hoeven zich op deze camping niet te vervelen, want op camping de Waay is er voor ieder wat wils. Sportief of lang leven luiheid, de keuze is aan je en keus is er genoeg!

Zo kan je jouw energie kwijt op de tennisbaan, baantjes trekken in het zwembad of in de recreatievijver, of een balletje trappen op het voetbalveld.

Daarna kan je heerlijk uitrusten op het strand of de zonneweide met uitzicht op de kinderen die zich prima vermaken bij de grote speeltuin met air trampolines, kabelbaan, panna court en vele andere leuke speeltoestellen. En ja, helaas voor ouders; er is ook een kliederbak aanwezig!!

Leestip:  Vakantiepark Schouwen is leuk voor de hele familie

Het professionele animatieteam, Animatiewerk staat de hele dag klaar om de kinderen te vermaken. Knutselen, schatertheater, huifkar tocht, zeephelling, disco avond, lampionoptocht met kampvuur zijn maar enkele voorbeelden van activiteiten die zij met veel plezier voor u organiseren.

De heerlijke geur van vers gebakken broodjes komt je tegemoet als je langs hun minishop loopt. Ook kan je hier terecht voor een beperkt assortiment aan levensmiddelen. Heb je geen zin om te koken, want je hebt tenslotte vakantie, dan kan je goed terecht bij ’Eet & Drinkfestijn de Waay’. Voor een snelle hap, lekkere snack of een ijsje staat ‘Snackbar Tante Sip’ voor je klaar.

De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en geschikt voor alle kampeermiddelen. Je kan kiezen uit één van hun knusse kampeercirkels of de kampeerplaatsen aan de recreatievijver of speeltuin. Elke plaats is voorzien van alle mogelijke faciliteiten die te vinden zijn op 4,5 sterren camping zoals elektra (10 ampère), water, riolering, kabel T.V. en natuurlijk is er Wi-Fi aanwezig.

Leestip:  Kamperen met een camper blijft onverminderd populair 

Wil je alles weten over Camping De Waay

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in