Laika met zekerheid de juiste keuze

Laika ontwerpt en bouwt prestigieuze campers met het doel haar klanten functionaliteit, innovatie, Italiaans design en een professionele, gespecialiseerde after-sales service aan te bieden. Klanttevredenheid is het hoofddoel van Laika.

Dankzij het team met uitgebreide kennis en ervaring, creëert het voertuigen met aandacht voor detail en bouwtechnieken die Laika voertuigen geschikt maken voor alle klimaten. De klant blijft ook na de verkoop centraal staan; Laika-reserveonderdelen kunnen nog vele jaren later worden verkregen. Een Laika kiezen betekent niet ‘alleen’ kiezen voor een kwaliteitsvoertuig: kiezen voor Laika betekent jezelf identificeren met een unieke en speciale manier van zijn, waarbij mensen centraal staan.

Laika belichaamt de Italiaanse cultuur van de Dolce Vita en biedt zijn klanten een unieke reiservaring in een omgeving die rijk is aan design, elegantie, comfort en ergonomie.

Leestip:  Buscamper Freedom nieuw dochtermerk van Poolse Affinity

Laika’s verhaal begon in 1964, het jaar waarin het bedrijf werd opgericht. Dit zijn de jaren van verovering van de ruimte en de ontdekking van het onbekende. Oprichter Giovambattista Moscardini is gefascineerd door deze avonturen, die nieuwe horizonnen kunnen openen.

Laika Kosmo interieur
Laika Kosmo interieur

En zo krijgt het bedrijf de naam van de eerste hond in de ruimte, en het logo een rode windhond met vleugels.

1964 was het jaar met de eerste caravanmodellen, sindsdien hebben zij een snelle ontwikkeling doorgemaakt.

Neem eens een kijkje op de website van Laika campers

 

 2/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in