Camping de Vledders charmecamping in Drenthe

Kamperen zoals het bedoeld is: zonder poespas, maar met een hoge basiskwaliteit. Bij hun staat het echte kamperen nog centraal.
Je kampeert op ruime kampeerplaatsen. Dichtbij de recreatieplas, langs de bosrand, tussen heggetjes of op open velden, nabij speeltuinen, het sportveld of het weiland met de pony’s. Rustige hoekjes of veldjes met kindervertier; er is volop keuze!

Deze charmecamping in Drenthe beschikt over één van de oudste en mooiste kampeerterreinen van Nederland. Het bedrijf kent een rijke historie: de oorspronkelijke boerderij, waar al sinds 1920 wordt gekampeerd, is in 1978 omgevormd tot een prachtige camping. Hier hebben verschillende familiegeneraties met plezier aan bijgedragen.

Je kan vanaf de camping de mooiste wandel-, fiets- en ruitertochten maken. Ze liggen midden in het Nationaal Park Drentsche Aa, nabij het gezellige brinkdorp Zuidlaren. De camping is omgeven door bos, zandverstuivingen en heidevelden. Met recht worden ze een parel aan de Drentsche Aa genoemd. Puur genieten dus!

Wat maakt onze camping zo uniek?
  • Hoge mate van gastvrijheid en persoonlijk contact;
  • Een variatie in flora en fauna met veel rust, ruimte en groene zones;
  • De ligging in het landschap van de Drentsche Aa, met een omvangrijk uitloopgebied;
  • Elke dag ponyrijden en kinderanimatie in de vakanties;
  • Hun absolute topper, de grote natuur- en recreatieplas met zandstrand
  • De beleving van natuur, kleinschaligheid, rust en persoonlijke gastvrijheid staan bij hun voorop.
Leestip:  Ontdek Boerderijcamping Het Varsenerveld
groepskamperen
Kamperen

Het kampeerterrein kent verschillende sferen. Kampeervelden bij de recreatieplas, kampeerplaatsen speciaal voor tenten, kampeerplaatsen in het bos, plaatsen tussen heggen, kampeervelden meer geschikt voor ouderen / kinderen; kortom er is voor elk wat wils. Met jouw boeking proberen ze daar maximaal invulling aan te geven. De verdeling van de kampeervelden over het gehele terrein waarborgt rust en privacy.

Ze wensen je alvast veel vakantievoorpret en begroetenje graag persoonlijk op hun groene camping in Drenthe!

Kijk hier als je alles wilt weten over Camping de Vledders

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in