Camping De Tulpenweide is de perfecte uitvalsbasis

Kamperen bij de boer in een nieuw jasje.. ..met meer luxe.

De Tulpenweide is een gezellige minicamping tussen de prachtige bollenvelden in de Kop van Noord–Holland. Gelegen tussen de Noordzeekust en het Amstelmeer is De Tulpenweide dé perfecte uitvalsbasis! Als je wilt uitwaaien op het strand of als je wilt fietsen, surfen, varen of wandelen: alles kan in de omgeving van deze camping. Heb je zin in een dagje Texel? Neem dan de veerboot en je bent zó op dit prachtige eiland!

De Camping

De camping beschikt over kampeerplekken van circa 80m², alle voorzien van water, elektra (10 ampère, incl. 4 kWh per dag. Meerverbruik à € 0,40/kWh betaal je bij vertrek) en deels rioolaansluiting.
Je kunt de stroompunten bij jouw kampeerplaats gebruiken, hiervoor heb je wel een eigen blauwe campingstekker nodig (driepolig).

Leestip:  De Bessenhof prettig, ontspannen en naakt recreëren

Je kunt op de camping gebruikmaken van gratis wifi.

Omgeving

In de directe omgeving van camping De Tulpenweide liggen de plaatsen Breezand en Anna Paulowna. Dit prachtige landschap, door bollenvelden omgeven, is ideaal voor fiets- en wandeltochten. Heeft u liever een wat avontuurlijkere dag? Breng dan een bezoek aan Landgoed Hoenderdaell (op 5 minuten afstand van de camping), een dierentuin waar de dieren niet opgesloten zitten, maar vrij kunnen rondlopen in hun ruime verblijven. Tevens kunnen de kinderen zich er heerlijk vermaken in de grote speeltuin en kun je lekker eten in het restaurant! Leuk voor jong en oud!

Website Camping De Tulpenweide: www.detulpenweide.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in