Camping De Pit kamperen tussen vijftig jaar oude fruitbomen

Camping De Pit – Ontvlucht de drukte van de grote stad en vindt de rust in een authentieke fruitboomgaard. Vanuit de hectische wereld waarin de dingen moeten kom je op een plek terecht waar niets moet en alles mag. Waar ieder even de tijd stil kan zetten en gewoon kan genieten van de natuur om zich heen.
Gelegen in het hartje van de Betuwe, aan de rivier de Linge, met veel mogelijkheden tot het maken van wandel-, fiets-, of kano-tochten.

Camping De Pit

De minicamping De Pit ligt tussen deze routes en biedt 20 ruime plaatsen aan tussen de peren en appelbomen. Een natuurbeleving tussen de vijftig jaar oude fruitbomen, die met alle liefde en zorg bijgehouden worden, zodat er in het najaar een rijke onbespoten oogst hangt. Het fruit wordt door onze mobiele fruitpers verwerkt tot sap, dat in vijf-liter pakken te koop is. Wij laten u graag proeven van de smaak van de Betuwe.

Leestip:  Camping Le Mas De Mourgues vakantie in de Camargue

Geniet in het voorjaar van de bloesempracht en de vele mooie uitkijkjes die de kronkelige dijkjes in de omgeving voor u in petto hebben. Beleef in de zomer een prachtige zonsondergang, terwijl tussen de bomen een troepje kippen rustig rondscharrelt.

Voel je thuis op de minicamping, die direct grenst aan het woon-huis, waar de katten en de hond je verwelkomen. Waar je ‘s avonds de kikkers hoort kwaken in de aangelegde vijver
en kikkerpoel en waar je de egels voorbij ziet schuifelen in het gras.

Kleinschalig van opzet, aan een rustiek dijkje langs het riviertje de Linge, waar ruimte en aandacht is voor mens en dier. Met respect voor alles wat leeft en bloeit, met oog voor detail en gevoel voor sfeer. Kortom een ideale plek om je even uit en toch thuis te voelen.

Leestip:  Camping De Veldscholte een oase van rust, ruimte en natuur

Wil je meer weten over minicamping De Pit

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in