Camping de Paalberg midden tussen bos en hei

Camping de Paalberg is een schitterende camping op de Veluwe in een fantastische omgeving. De camping is 30 ha. groot en ligt midden tussen bos en hei. Er zijn 213 plaatsen voor de toeristische verhuur. Stuk voor stuk schitterend gelegen plaatsen. Ook zijn er nog 7 mooie luxe bungalows in de verhuur. Daarnaast zijn er nog 350 jaarplaatsen verdeeld over huisjes, stacaravans en toercaravans. Alle plaatsen zijn zeer ruim gelegen. Zodra u het terrein oploopt ontdekt u dat de “De Paalberg” beslist geen standaard camping is. Nergens ziet u hier rechte straatjes met caravans keurig op een rij.

Het Park

Heel veel aandacht wordt besteed om het bosachtige karakter van het terrein zoveel mogelijk te behouden. Daarbij is het beheer van het park zodanig dat iedere plaats ruim voldoende zonne-uren heeft. “De Paalberg” heeft geen buren. Aan alle kanten loop je vanaf het terrein het bos in of de hei van de Veluwe op. Duizenden hectare liggen klaar om ontdekt te worden. “De Paalberg” is autovrij en daarom voor de kinderen een veilig terrein.

Leestip:  Hollanders in Europese top campingovernachtingen

Er zijn twee parkeerplaatsen, één aan de voorzijde en één aan de achterzijde van de camping, zodat je nooit ver hoeft te lopen. Uiteraard mag je bij aankomst met caravan of tent doorrijden naar de plaats. Op De Paalberg is er voor iedereen een geschikte plaats te vinden. Je bent van harte welkom met een caravan, vouwwagen, camper of tent!

Ligging Camping de Paalberg

Ermelo ligt aan de rand van de Veluwe, bij iedereen bekend om zijn bossen en heidevelden. Vanaf “De Paalberg” kun je eindeloos fietsen op schitterend aangelegde fietspaden. Er zijn diverse fietsroutes beschikbaar welke via de mooiste plekjes dwars over de Veluwe of via het platteland van Ermelo en Putten voert. Ook kun je via de pont bij strand Horst het Veluwe meer oversteken naar het “nieuwe land”. Vooral met mooi weer is het een belevenis om over de dijk langs het water naar Harderwijk te rijden.

Leestip:  Veluwe en Zuid-Limburg dit jaar favoriete vakantiestreken

Op 12 km. afstand ligt het bekende “Strand Horst” waar zwemmers, zonnebaders en niet te vergeten surfers hun hart op kunnen halen. Wat je beslist moet bezoeken is het kleinste stadje van ons land, namelijk Staverden. (gemeente Ermelo) Een wandeling rond het mooie kasteel is beslist de moeite waard.

Meer informatie over Camping De Paalberg

 

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in