Camping de Maasakker vlak bij het stadje Megen

Camping de Maasakker is het natuurkampeerterrein voor tent kampeerders. Zij richten zich voornamelijk op de wandelaars en fietsers, maar met de auto ben je ook van harte welkom. Voor vouwwagens en kampeerbusjes is beperkt plaats. Het terrein ligt in de uiterwaarden van de maas waar je in alle rust van de natuur kunt genieten.

De camping ligt aan de landelijke fietsroute LF12.

Camping de Maasakker

De camping ligt vlak bij het stadje Megen. Megen is een authentieke stad met het stratenpatroon uit de middeleeuwen.

Het terrein is beplant met zoveel mogelijk planten, bomen en struiken uit de omgeving. Hierdoor wordt het karakter van het landschap bewaard. Het terrein is omzoomd met  nieuwe aanplant, dit moet weer een originele maasheg gaan worden.

Camping de Maasakker is aangesloten bij de stichting natuurkampeerterreinen.  Kijk op deze site voor het lidmaatschap van natuurkampeerterreinen. Je dient lid te worden van de stichting natuurkampeerterreinen.  Het Groene boekje is bij hun te koop.

Wat maakt een Natuurkampeerterrein zo anders? Kamperen op een Natuurkampeerterrein is kamperen in de meest pure vorm. In vergelijking met de meeste familiecampings onderscheiden de terreinen zich o.a. op de volgende punten:

Leestip:  Vakantiepark Schouwen is leuk voor de hele familie
Natuurlijke ligging

Hun terreinen bevinden zich in de mooiste landschappen, ver van alle drukte. Dankzij de luchtfoto’s van Google maps kun je bij elk terrein zien dat dit geen loze woorden zijn. Soms zie je letterlijk door de bomen het Natuurkampeerterrein niet meer!

Kleinschalig maar ruim

De meeste Natuurkampeerterreinen zijn bescheiden qua omvang, maar je kunt er altijd zeker van zijn dat iedere kampeerder een ruime plek krijgt. Juist die extra ruimte geeft meer rust en privacy. Zelfs in de piekperioden tijdens de vakanties, wordt er alles aan gedaan om alle gasten zoveel mogelijk ruimte te bieden.

Respect voor jouw rust

Natuurkampeerders zijn over het algemeen rustzoekers. Daarom zul je bij hun geen last hebben van rumoerige speeltuinen, kantines, radio’s of auto’s op het terrein.

Leestip:  Zo ga jij duurzaam op kampeervakantie in 2024!

Website Camping de Maasakker: www.campingdemaasakker.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in