Camping De IJzerhoeve gelegen in de IJzervallei

0

Het recreatiepark De IJzerhoeve is gelegen in de IJzervallei, op een boogscheut afstand van de IJzertoren en de IJzerboomgaard te Diksmuide. Het vormt de perfecte uitvalbasis voor de start van de langste internationale fietsroute of een fietstocht door tal van gedenkplaatsen aan die nooit meer te vergeten Grote Oorlog, zoals het Museum aan de IJzer en de Dodengang. Of trek er op uit naar de Belgische kust, die zelfs met de fiets binnen het handbereik ligt!

Kamperen in alle rust

Vergeet even de dagelijkse zorgen en sla je tent op op hun ruime tentenweide.

Geniet van de gemoedelijke sfeer, heerlijke buitenlucht en de prachtige sterrenhemel.
Omdat het creëren van een rustige omgeving op de tentenweide prioriteit is, zijn er geen auto’s toegelaten.

Je wilt één of meerdere dagen ontdekken wat Diksmuide en de rest van de Westhoek te bieden heeft? Dan is er geen betere uitvalsbasis dan De IJzerhoeve!

Ideale uitvalbasis in de Westhoek

Motorhomes, caravans (geen dubbelassers!) en tenten zijn welkom op hun ruime kampeerplekken (+100M²).
Een elektriciteitsaansluiting is voorzien per plaats en op het terrein vindt je enkele water aftap punten. Je kunt tevens gebruik maken van hun sanitaire blokken(M/V), wifi, een lozingsplaats voor het afvalwater, afvalcontainers (gemengd, PMD, glas en karton) en het chemisch toilet.

Leestip:  Camping Mont Saint Michel een verblijf vol ontdekkingen

Ze bieden op het park tevens jaarplaatsen aan. Alle percelen zijn minstens 100 m² en zijn voorzien van een water- en elektriciteitsaansluiting.

Recreatie

Gooi gerust de hengel uit op hun ruime visvijvers (1000m² en 3000m²). Je kunt verschillende soorten vis vangen en bent achteraf natuurlijk meer dan welkom voor een verfrissing in hun cafetaria.

Website De IJzerhoeve: www.deijzerhoeve.be

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in