Camping De Groene Valk volop genieten van de rust

Camping De Groene Valk is een prachtige camping gelegen in het nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa. De camping ligt ver weg van drukke wegen hierdoor kan je volop genieten van de rust en de ruimte. Zij zijn het hele jaar door geopend.

De camping ligt beschut door een brede, hoge bosstrook waardoor er weinig tot geen wind is. De camping kenmerkt zich door de uiterst fraaie ligging, de persoonlijke benadering, de kraakheldere sanitaire voorzieningen en de vriendelijke prijzen. Je kan rondom de camping van alles ondernemen: wandelen, fietsen, kanoën, paardrijden, mountainbiken of lekker winkelen in de gezellige plaatsen: Zuidlaren, Groningen of Assen.

Voor en op het midden van de camping is gratis Wi-Fi beschikbaar. Vanaf de openbare volg je de bewegwijzering voor ’t Stroomdal. Je kan zonder reservering terecht op de camping. Wanneer je de eigenaar niet aantreft op de camping mag je zelf al vast een plekje uitzoeken.

Leestip:  Negen goede redenen om te gaan kamperen in Zweden
Omgeving

Camping De Groene Valk ligt in de natuurlijke omgeving van het Drentse landschap; het stroomdal van Drentsche Aa. Dit landschap is tevens het tweede nationale park van Nederland. Een gebied met een enorme diversiteit aan natuurschoon en veel verschillende landschapstypes. Voor de natuur- en rustzoekers een buitengewoon aantrekkelijk gebied.

Camping De Groene Valk

logo De Groene ValkOp deze camping kan je terecht met camper, caravan of tent. Tevens is het mogelijk om bij hun een chalet te huren voor korte en langere verblijven. De camping heeft zeer ruime plaatsen met een sanitairgebouw op het midden van het terrein.

Je hebt de mogelijkheid om een seizoenplaats te huren op de camping. Ook kan je kiezen voor een jaarplaats of een voor- of naseizoenplaats.

Wil je alles weten over Camping De Groene Valk

Leestip:  Camping Zoomland in het altijd gezellige Brabantse land
 3.1/5 (7)

Wat is je waardering?

2 REACTIES

  1. Een prachtige camping midden in het Nationale Park De Drentsche Aa.
    Hier kunt u genieten van de rust en het fluiten van de talloze vogels.
    Mooie wandel- en fietstochten zijn hier te maken,met de fietsroutenetwerk App kunt u gelijk starten met prachtige fietstochten.

    • Fijn als de campingeigenaar zijn eigen review schrijft. Patientencamping. Idioten en uitschot wat in vaste stacaravans van de campingeigenaar zitten. Veel overlast van geluid. Ligging prima. Geen aanrader.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in