Camping de Boskreek in het Zeeuwse badplaatsje Breskens

Camping de Boskreek is gelegen in het Zeeuwse badplaatsje Breskens en wordt omringd door diverse veldjes. Via rustige wegen kan je, met de fiets, het strand met vuurtoren en de haven van Breskens bereiken. Met de veerboot kan je in Vlissingen komen en op 20m van de camping is er een bushalte (lijn 42) die je naar Brugge, met zijn kanaaltjes, kasseistenen wegen en middeleeuwse gebouwen, kan brengen.

Naast de camping hebben ze ook een akkerbouw- en fruitteeltbedrijf met een kraampje waar ze, naast fruit en groenten, ook enkele lokale producten aanbieden.

Over

De camping wordt uitgebaat door Frank en Kitty. Naast deze camping hebben ze een akkerbouw- en fruitteeltbedrijf, waar aardappels, tarwe, suikerbieten, appels en peren gekweekt worden. Ze hebben 2 kinderen, Sander en Evelien.

Leestip:  Faciliteiten die niet kunnen ontbreken op de camping

Frank en Kitty En de 2 kinderen

Op de boerderij lopen naast verschillende poezen, ook enkele alpaca’s en kippen rond. Alpaca’s zijn heel vriendelijke dieren, die je tijdens je verblijf beter kan leren kennen.

Faciliteiten

Iedere kampeerplaats is voorzien van lopend water, waterafvoer en een stroomvoorziening van 10 ampère. Om hun camping een steentje te laten bijdragen aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk, wordt het afvalwater gezuiverd om later terug in de boomgaard te gebruiken om de bomen te bedruppelen.

Bij de receptie bevinden zich de douches, toiletten, wasmachine en droger en wastafels.

De familie zien jullie hopelijk binnenkort om je te verwelkomen op hun camping!

Website (mini) camping de Boskreek: campingdeboskreek.nl

 4.7/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in