Camping de Blökke in de Achterhoek

Kleine camping in de Achterhoek: ontdek SVR-camping de Blökke!
Vakantie vieren op een kleine camping in de Achterhoek? Op deze boerderijcamping ben je aan het juiste adres. Al 25 jaar runnen zij met veel plezier deze camping in De Heurne bij Dinxperlo, vlakbij de Duitse grens. Kamperen bij de boer is nog nooit zo leuk geweest: beleef het échte boerenleven op de kleine camping in de Achterhoek!

 

Kamperen bij de boer: kleine camping in de Achterhoek

Op de kleine camping in de Achterhoek kan je heerlijk genieten. Zo kan je bij hun kamperen op een van de 40 kampeerplaatsen of de stacaravan huren. Wat je ook kiest, bij hun proef je de sfeer van het boerenleven. Ook jouw huisdier is welkom, maar wel graag aangelijnd! Op de boerderij van de kleine camping in de Achterhoek is er van alles te doen. Help boer Hans met het verzorgen van de koeien, maak gebruik van het gratis wifi-netwerk en ontdek onze speelfaciliteiten: de kinderen zullen zich in ieder geval niet vervelen.

Leestip:  Vakantiepark Schouwen is leuk voor de hele familie
Kleine camping in de Achterhoek = puur genieten van de omgeving

De kleine camping in de Achterhoek is niet voor niets een ideale plek om een onvergetelijke vakantie te beleven. Bij het zien van de omgeving kom je helemaal tot rust. Boerderijcamping de Blökke ligt in De Heurne bij Dinxperlo, een uniek dorp op de Nederlandse-Duitse grens. Ervaar de bijzondere grensbeleving! Dwars door Dinxperlo loopt de landgrens. De ene kant van de weg is Nederland en de overkant is Duitsland. Elke woensdag wordt er een smokkelwandeltocht georganiseerd door de VVV Dinxperlo. Je hoort dan de mooie verhalen over de smokkelgeschiedenis langs de grens. Of bezoek het kleinste kerkje van Nederland,De Rietstap!

Ook is er genoeg te doen in de omgeving van de kleine camping in de Achterhoek. Geniet van het mooie coulisselandschap met de karakteristieke boerderijen. Fiets of wandel over de mooie kerkenpaden en bezoek één van de vele theetuinen waar je kan genieten van heerlijke streekproducten.

Leestip:  De 5 leukste kindvriendelijke campings in Italië

Kom ook genieten van de gezellige en gemoedelijke sfeer op Boerderijcamping de Blökke! Bij aankomst ontvangen zij je met een kop koffie of thee en wat lekkers!

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in