Camping Darthuizen aan de bosrand van de Utrechtse heuvelrug

Na 30 jaar zijn ze terug van weggeweest. Ze zijn weer open! Sinds Mei 2022 is er weer een camping. Kom er genieten van het de rust, frisse lucht en hun uitzicht!

Zij bieden een kleinschalige camping, in de natuur, aan de rand van het bos. ’s Morgens opstaan met de vogels en wellicht een ree in de verte, genietend van een verse kop koffie en een warm versgebakken broodje.

Graag laten zij je zien wat deze plek te bieden heeft, onder het genot van een drankje en een stukje appeltaart wanneer je toevallig in de buurt bent.

De camping bevind zich tussen Doorn, Leersum en Wijk bij Duurstede. Binnen de voormalige heerlijkheid en later gemeente Darthuizen. Darthuizen was tot 1857 een zelfstandige gemeente, wat in dat jaar onderdeel geworden is van de gemeente Leersum.

Leestip:  Camping Weltevreden - Het hele jaar genieten aan de Zeeuwse kust
De Camping

De camping ligt aan een rustige doodlopend pad, midden in een stiltegebied aan de bosrand van de Utrechtse heuvelrug. De ingang bevind zich ongeveer 50 meter van de zandweg, tussen de naastgelegen woningen. De camping biedt plaats aan ongeveer 50 kampeerders. De kampeerplekken liggen op een groot veld, grenzend aan de sanitaire faciliteiten, het overgrote deel van de plekken zijn voorzien van stroom en water. Je bent welkom met een tent, caravan of camper.

Sanitair

In het midden van de camping bevind zich het sanitair. De camping beschikt over 5 douches met warmwater, 5 toiletten, een stortplaats voor jouw chemisch toilet. Ook heb je bij het sanitair de mogelijkheid om de afwas te doen.

Winkel

Op het terrein bevindt zich een kleine winkel voor wat dagelijkse boodschappen, vers fruit en gekoelde dranken. De winkel is dagelijks geopend, gelijk aan de openingstijden van de camping. ’s Avonds kun je hier eventueel broodjes bestellen voor de volgende ochtend.

Leestip:  Recreatiecentrum Dijnselburg is een ruim opgezet park

In de winkel kun je ook terecht voor versnapering, ’s middags een stukje appeltaart met slagroom, tosti of een broodje bal, ’s avonds voor een patatje of een bitterbal.

Kantine

Op het terrein bevind zich achter de winkel een kantine. Deze zal geopend zijn wanneer het wat minder weer is.

Website Camping Darthuizen: campingdarthuizen.nl

 2.8/5 (4)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in