Op zoek naar een stalling?

Sinds begin April 2022 heeft Stalling Prinsenbeek de deuren geopend.

Voor het stallen van jouw caravan, camper, vouwwagen, boot, of oldtimer kun je het hele jaar bij hun terecht. Zij zijn goed bereikbaar en hebben voldoende plaats. Hun ruimtes worden goed geventileerd met een computergestuurd luchtingssysteem. Directe zoninstraling wordt volledig tegengehouden. De stalling is alleen toegankelijk onder begeleiding en is daarnaast goed beveiligd.
Als je jouw voertuig komt halen of brengen, dan horen zij dat graag minimaal 24 uur van tevoren. Je maakt eenvoudig een afspraak.

Over de stalling

Stalling PrinsenbeekBij hun stalling bent je op het juiste adres voor het overdekt stallen van jouw Caravan – Camper – Vouwwagen – Boot of Oldtimer. De stalling ligt centraal gelegen in de omgeving Breda – Etten-Leur – Zevenbergen en is goed bereikbaar. Jouw voertuig komt te staan in een beveiligde ruimte en die enkel onder toezicht te betreden is. De ruimtes worden computergestuurd geventileerd en directe zonnestraling wordt volledig afgeschermd. De stalling is het gehele jaar geopend, openings tijden zijn te vinden op de website.

Leestip:  De winnaars van de Campercontact Awards

Wil je jouw voertuig komen halen of brengen? Geef je gewenste haal of breng moment minimaal 24 uur van tevoren door en zij zorgen dat jouw voertuig klaarstaat. Je kunt jouw afspraak eenvoudig en snel maken door te klikken op de button “Halen/Brengen” op de website.

Breng je het voertuig? dan kun het op hun terrein parkeren op het afgesproken tijdstip, en zij zetten deze in hun stalling.

Hun stalling biedt nog wat extra gemak, zo is er een jump starter aanwezig en kun je met hun compressor jouw bandenspanning controleren. Zo kun je te allen tijde veilig op weg.

Let op dat er géén gasflessen of andere brandbare voorwerpen in jouw voertuig bewaard blijven als deze in hun stalling staat, zorg dat jouw accu is losgekoppeld en het water is afgetapt.

Leestip:  Tweedehandsauto steeds goedkoper

Website Stalling Prinsenbeek: stallingprinsenbeek.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in