Camping Denntal in het hart van de Eifel

Ze heten je van harte welkom op deze camping in Denntal. Zij, de familie Jens en Yvonne Kühnel en hun dochters Jenni en Celine zijn erg blij dat je misschien jouw vakantie bij hun wilt doorbrengen.

Camping Denntal in het hart van de Eifel is het ideale startpunt voor een verscheidenheid aan activiteiten en een comfortabele rustplaats om de dag in een prachtige sfeer af te sluiten. Grote hoogten en valleien gecreëerd door vulkanen of ontdek romantische dorpjes. Beleef adembenemende snelheden op de nabijgelegen Nürburgring, word roofridder met jouw kinderen in een van de vele kastelen, kom tot rust met een glas wijn of geniet van de typische regionale keuken en de gastvrijheid van de mensen.

Faciliteiten

Kom tot rust in de Finse sauna, in het stoombad of in de infraroodcabine. Er is een speelgelegenheid voor kinderen. Voor de sporters is er een fitnessruimte. Ook is er een pooltafel.
Als je een hond mee neemt naar deze camping dan is er zelfs een hondenbad om je hond te kunnen wassen.

Leestip:  Volgende zomer kamperen in Oostenrijk? Hier moet je op letten
De Campingplaatsen

Je krijgt bij een kampeerplek het volgende.

  • parkeerplaats
  • water en riolering
  • douche
  • wifi
  • incl. fitnessruimte
  • Elektriciteit 16 a tegen betaling
Camping Denntal
Slechts enkele voorbeelden van wat je vanuit Ahrbrück kunt doen

Beleef de Nürburgring, beleef de Eifel per fiets of wandelend – jouw fantasie kent geen grenzen.
Ahrbrück ligt aan de samenvloeiing van de Kesselinger Bach en de Ahr. De districten Brück en Pützfeld behoren tot de gemeente. Pützfeld werd in 893 genoemd als behorend tot het Prüm-klooster. In de 13e eeuw behoorde het, net als de nederzettingen Brück en Deun, die voor het eerst in documenten in 1265 werden genoemd, tot het graafschap Are, waarmee in 1246 de drie dorpen onder het gezag van Altenahr kwamen onder de soevereiniteit van Keulen. Pützfeld bezat een groter kasteelcomplex, waarvan de eigenaren in 1681 de Marienkapelle op de linkeroever van de Ahr bouwden. – In 1938 werd Deun gedwongen geëvacueerd toen het oefengebied van de Ahrbrück-luchtmacht werd aangelegd. De naam “Ahrbrück” in plaats van Denn werd behouden tijdens de hervestiging na de Tweede Wereldoorlog.

Leestip:  Camping Stuhlegg met uitzicht op het meer van Thun

De kampeerervaring in een van de meest gevarieerde en mooiste middelgebergtelandschappen in het hart van Europa. Met bijna 10.000 km (!) gemarkeerde wandel- en fietspaden, die niet alleen voorbehouden zijn aan sportievelingen, uitgestrekte bossen, meren en rivieren, betoverende dorpen en steden, met bezienswaardigheden uit historie, cultuur en natuur. Kom naar hun en beleef een eersteklas kampeervakantie met jouw gezin.

Website Camping Denntal: www.camping-denntal.de

 1/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in