Camping Brouwersdam het gehele jaar door recreëren

Zon, zand, zee, wind, natuur en rust! Of je nu van kitesurfen, windsurfen, fietsen, duiken, zwemmen of vissen houdt of liever een boek leest op het strand….de Brouwersdam heeft het allemaal…..en nu kan je ook nog heel dichtbij kamperen!

Aan de voet van de Brouwersdam vindt je Mini Camping Brouwersdam. Met 25 zeer ruim opgezette plaatsen kan je het gehele jaar door recreëren in een landelijke, rustige omgeving met uniek uitzicht op de polders en de vuurtoren van Ouddorp.

Camping Brouwersdam

De camper plaatsen zijn erg ruim, voorzien van 16A stroom en hebben een verharde ondergrond. Op het terrein is een verwarmde sanitaire ruimte aanwezig met een spoelplaats voor wet-suits en tevens de mogelijkheid om water te tanken en uw chemisch toilet te legen.

Op het gehele terrein kan je gebruik maken van de gratis Wi-Fi netwerk. Meer informatie over de camping en een plattegrond vindt je op het informatie bord bij de receptie.

Leestip:  22 juni 2024 is de nationale kampeerdag

De receptie bevindt zich bij het landbouwbedrijf en is elke ochtend geopend van 10.00 – 11.00 uur. Als er niemand aanwezig is, communiceren zij de vrije plaatsen en kan je op 1 van deze plaatsen gaan staan. Natuurlijk kan je ook bellen.

Wil je langer blijven en zoek je een extra ruime plek? Speciaal voor jouw hebben zij een aantal ruime comfort plaatsen (200 m²) gerealiseerd aan de rand van het terrein, zodat je geen last hebt van gasten die vroeg vertrekken of laat aankomen. Deze plaatsen zijn uitgerust met 16A stroom en voorzien van een water- en rioolaansluiting. Aangezien deze plaatsen niet verhard zijn, zijn deze niet geschikt voor campers.

Groepen

Kom je met een groep? Deze camping is zo ingericht dat er diverse opties zijn om gezellig bij elkaar te staan. Honden zijn welkom op deze camping.

Leestip:  Camping Zoomland in het altijd gezellige Brabantse land
Unieke ligging

De camping ligt middenin het fietsknooppuntennetwerk en ook wandelpaden zijn er in overvloed. Vlakbij de camping is er een route door ’t Volgerland. Zelfs golfsurfen behoort tot de mogelijkheden.
Liever niet zo actief? Dan kan je aan het 17 kilometer lange zandstrand makkelijk een rustig plaatsje voor jezelf vinden.

Wil je meer weten over Camping Brouwersdam

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in