Dutch Campers afneembare camper specialist

Dutch Campers in Lelystad is een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in carrosserie en camperbouw.

Hun specialiteit zijn afzetunits (campers op basis van een pickup auto) en speciale expeditie voertuigen, omdat zij als specialist op deze gebieden bijna alles zelf produceren geeft dit je de zekerheid van de hoogste kwaliteit, afwerking en design. Daarnaast innoveren zij volop op de technische en esthetische vlakken, door deze innovaties en aandacht kan je er zeker van zijn dat een camper bij hun vandaan uniek is.

Hoogwaardig producten

De basis van de producten zijn de door hun zelf geproduceerde sandwichpanelen, deze sandwichpanelen stellen zij samen van de hoogst verkrijgbare kwaliteit materialen. Hierdoor ben je zeker van een hoogwaardig product van ongekende klasse.

Kortom, een camper van Dutch Campers is jouw perfecte partner voor een onbezorgde en onbegrensde vakantie!

Leestip:  Campr onthult met trots het nieuwste model De Outcast

Dutch Campers in Lelystad (Flevoland) is de afneembare camper specialist met een ruime ervaring in carrosserie en camper bouw. Volledig in huis maken zij afzetunits (ook wel opzetunits en opzetcampers genoemd) voor op pick-up auto’s (Toyota Hilux, Nissan Navara, VW Amarok, Ford Ranger en vele andere) en campers op Mercedes Sprinters (4×4), Volkswagen Transporters en Land Rover Defenders. Daarnaast zijn zij ook dealer van de expeditie camper units van GaZell Frankrijk.

Persoonlijke aandacht

Dutch-Campers logoBen je gesteld op persoonlijke aandacht, comfort, smaakvolle ontwerpen, 100% Nederlandse kwaliteit, bouw, design, en oog voor details? Zij heten je dan graag van harte welkom bij hun bedrijf in Lelystad!
De kracht is dat je bijna volledig de regie hebt over belangrijke persoonlijke smaken, zoals bijvoorbeeld de keuze in kleuren, hout decors, vloerafwerking, wandafwerking en eventuele aanpassingen aan de uitvoering.

Leestip:  LEAVV Zet Duurzaam Kamperen op de Kaart

Daarnaast staat kwaliteit en afwerking voorop! Zij produceren stuk voor stuk unieke projecten waar zij geen concessies in doen kwaliteit.

Nieuwsgierig geworden naar dit Nederlandse kwaliteitsbedrijf kijk eens op de website van Dutch Campers in Lelystad

 1/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in