Camping Am Niemetal waar rust en ruimte de hoofdrol spelen

Op een idyllisch plekje midden in de natuur, in het dal van het riviertje de Nieme bevindt zich Campingplatz Am Niemetal. Een camping waar rust en ruimte de hoofdrol spelen en gastvrijheid voorop staat.

Of je nu met jouw eigen tent, vouwwagen, caravan of camper wil kamperen, of liever iets wilt huren; alles is bij hun mogelijk.

Zij hopen je binnenkort te mogen ontvangen op het plekje dat hun hart gestolen heeft!

Kampeerplaatsen

Aan beide zijden van het riviertje bevinden zich hun kampeerplaatsen. Alle plaatsen zijn geschikt voor tenten, vouwwagens, caravans en campers. Uiteraard beschikt iedere plaats over een elektra-aansluiting en vindt je centraal gelegen diverse watertappunten.

Tentenveld

Speciaal voor tentkampeerders hebben zij een tentenveld. Dit veld is autovrij en alleen bereikbaar via een bospaadje of voetgangersbruggetje. Ook hier is elektra beschikbaar.

Leestip:  Het ideale dekbed kopen voor de kampeervakantie: hier moet je op letten! 
Trekkersplaatsjes

Naast de normale plaatsen hebben ze een aantal trekkersplaatsjes welke speciaal bedoeld zijn voor wandelaars of fietsers in kleine tentjes.

Sanitair

Om je tijdens jouw vakantie helemaal thuis te kunnen voelen vindt je centraal gelegen op de camping het nette sanitair met voldoende toiletten en douches.

Voor de jonge gezinnen is er een familiedouche en babybadje aanwezig. Omdat zij begrijpen dat het niet meer van deze tijd is om met een wc-rol te lopen hebben zij ook hiervoor gezorgd, evenals een handendroger en zeep in de toiletruimte. Ook werken zij niet met douchemuntjes.

Voor mensen die slecht ter been zijn hebben ze wandbeugels en een douchekruk.

Goed om te weten is dat zij geen „mannen- en vrouwenkant“ kennen. Wist je dat dit meer kans op een vrije douche of toilet betekend?

Leestip:  Kampeertrend 2024: populairste vakantiebestemmingen

Omgeving

De omgeving van Campingplatz Am Niemetal gaat alle verwachtingen te boven. Je bevindt zich aan de rand van het Weserbergland, het gebied waar sprookjes werkelijkheid worden. Waar je ook kijkt, overal zie je idyllische dorpjes vol met vakwerkhuizen. Langs de Weser ligt een sliert van pittoreske stadjes en dorpen met daartussen vele burchten en kastelen.

Website Camping Am Niemetal: am-niemetal.com

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in