Camper TV ontdekt het Berner Oberland (Zwitserland)

Erik en Wilma van het populaire YouTube kanaal ‘Camper TV’ zitten op dit moment midden in de opnames van seizoen twee over Zwitserland.

Na het succes van de vierdelige serie uit 2021 over de Campingregio Interlaken reisden ze opnieuw af naar dit ultieme Alpenland, nu om het Berner Oberland te gaan ontdekken. Ook nu gaan ze weer op zoek naar de mooiste plekjes om te staan met de camper, maken wandelingen door de prachtige natuur en maken kennis met lokale culinaire specialiteiten.

Net als vorig jaar vullen zij tijdens hun reis twee rugtassen met lokale producten en souvenirs. Natuurlijk ontbreken daarin het originele Zwitserse zakmes en de koebel niet! Na afloop van de serie zullen de rugtassen worden verloot onder de abonnees van hun kanaal die goed hebben opgelet in de video’s, want daarin wordt aangegeven hoe ze te winnen zijn.

Anders dan vorig jaar is dat de afleveringen al tijdens hun reis online komen. Er zijn inmiddels twee van de vier afleveringen gepubliceerd en die worden goed ontvangen bij de kijkers. Kijkers vinden het leuk om Erik en Wilma actueel te kunnen volgen. Ze werken met een draaiboek om het filmen zoveel mogelijk te stroomlijnen en niets te vergeten. Iedere avond zit Erik achter de mobiele montagetafel en wordt de voice-over ingesproken door Wilma. Daarna bereiden ze de volgende dag voor. Dat doen ze een maand lang om zodoende op vierzondagen een video uit deze serie te kunnen publiceren”.

Leestip:  Interesse in elektrische auto’s neemt af

Berner Oberland

De derde en vierde aflevering komen op resp. 26 juni en 3 juli online, je kunt alle afleveringen bekijken op:

Camper TV is te vinden op: https://Youtube.com/campertv

 5/5 (8)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in