Camper Outlet bij Noorderzon Campers

Camper Outlet bij Noorderzon Campers in Wolvega. Van 2 tot en met 5 november 2017 organiseert Noorderzon Campers – net als voorgaande jaren – een Camper Outlet. Tijdens dit weekend bieden zij veel van hun ex-verhuur campers te koop aan. Ook hebben ze onlangs meerdere jong-gebruikte campers aangekocht die je tijdens de Outlet kunt komen bezichtigen voor zowel verhuur als verkoop. Een uniek moment om veel verschillende modellen te bekijken en informatie te krijgen over campers.

Wat kan je verwachten tijdens dit weekend?

  • Ruim aanbod van goedkope (ex-verhuur) campers
  • Leuke workshops over ‘camperen’
  • De mogelijkheid om zelf eens in een camper proef te rijden
  • Gratis 1 jaar camperverzekering bij aankoop van een camper
  • Leuke aanbiedingen bij het huren van een camper
  • En daarnaast maak je kans op leuke prijzen
Zie voor meer informatie ook de website www.noorderzon-campers.nl.

Hapjes, drankjes en leuke workshops

Leestip:  Camper Centrum Groningen alles op het gebied van campers

Ze gaan er – zoals bij hun gebruikelijk is – dit weekend voor elke bezoeker een feest van maken. Voor iedereen staat er een gratis hapje en drankje klaar.

Bovendien zullen ze voor mensen die zich oriënteren op de campermarkt diverse leuke en leerzame workshops organiseren. Je kan met al je vragen terecht bij medewerkers van Noorderzon Campers.

Camper huren

De Camper Outlet biedt niet alleen verkoopcampers aan, maar je bent uiteraard ook van harte welkom als je overweegt een camper te gaan huren. De meeste verhuurmodellen zijn ook tijdens dit weekend te bezichtigen.

Huur je tijdens de Camper Outlet een camper bij hun voor het jaar 2018, dan krijg je van hun voor het jaar 2018 het NKC-lidmaatschap cadeau. Dit bevat o.a. de nieuwste camperplaatsengids en een jaar lang het Kampeerauto-magazine in jouw brievenbus.

Noorderzon Campers

Leestip:  EP stemt voor hoger campergewicht met B-rijbewijs

Noorderzon Campers is in 2011 opgericht door Haye Nicolaij en Geert van Erp. In 2015 hebben ze hun gevestigd in Wolvega en inmiddels zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste verhuurders van Nederland.

Vooral het grote aanbod jong-gebruikte campers bij Noorderzon Campers is uniek. Vanwege de grote huurvloot is er elk jaar een ruime voorraad ex-verhuur campers te koop. Ten opzichte van geheel nieuwe campers zijn deze aantrekkelijk geprijsd.

De doelstelling van Noorderzon Campers is om iedereen een geslaagde camperreis te bezorgen.

Praktische informatie

Voor meer informatie over de campers die te koop zijn en de inhoud van de workshops, kan je op de website kijken bij: www.noorderzon-campers.nl.

Van donderdag 2 t/m zondag 5 november is iedereen tussen 9.00 en 17.00 uur van harte welkom. Noorderzon Campers is gevestigd aan de Smalle Weegbree 5 in Wolvega.

Leestip:  Languit slapen in integraalcamper Laika Kosmo H 1409
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in