Een roadtrip in Noorwegen

Een roadtrip in Noorwegen met je vrienden samen zomer skiën in de bergen tot naakt zwemmen in Oslo: de beste manier om de zomer in Noorwegen te beleven is om dwars door het land heen te reizen.

De zomer in Noorwegen brengt geweldige uitzichten en activiteiten, van de ene naar de andere onvergetelijke plek. Een rondrit is de perfecte manier om op je eigen tempo te doen wat je wilt, te voet, met de trein, met de auto of misschien wel met een boot.

Roadtrip in Noorwegen

Wandel in ruwe, ongerepte natuur, ga zomer skiën in de bergen of surfen op de noordelijke golven. Geniet van de lange en ontspannende dagen in de stad voordat je laat in de nacht in de fjord springt. Het is allemaal mogelijk.
Dus bel je beste reisgenoten op en begin met het plannen van je epische rondreis door Noorwegen met de tips en suggesties van Visitnorway.nl

Leestip:  Verkoop elektrische auto’s stijgt ondanks marktdaling
Ervaar de Noorse ‘Lyfestyle’

Oslo is de snelstgroeiende hoofdstad in Europa, plus je vindt er ook heerlijk eten, goede muziek en proeft de cultuur. Maar vergeet niet de overige steden: Bergen – met de beroemde Bryggen – Trondheim, Stavanger, Tromsø en Kristiansand.

Ruimte om rond te trekken

Een land vol fjorden en ruige bergen – en toch is het vrij makkelijk om goedkoop rond te reizen. Wie is er nu niet toe aan frisse lucht en geroosterde marshmallows onder een mooie sterrenhemel? Tijd om lekker te kamperen!

Vandaag de dag komen verschillende mensen naar een camping, ook al hebben ze een ander idee van een perfecte ontspanning. Sommigen zien het als een kans om volledig de natuur in te gaan, ver weg van de drukte. Voor anderen is het belangrijk om tijd met de familie en vrienden door te brengen. Het is ook een leuke manier om de kosten voor een onderdak zo laag mogelijk te houden.

Leestip:  De babymoon is al sinds enkele jaren in opkomst

In Noorwegen zijn er ongeveer 800 campings om uit te kiezen. De meeste campings hebben zowel plekken voor tenten, caravans en zelfs hutten. Je bent hierdoor vrij om te kiezen op basis van jouw wensen en budget.

Kijk voor meer informatie op Visitnorway.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in