Callantsoog, de perfecte uitvalsbasis voor de leukste activiteiten!

Zoek je een leuke vakantiebestemming in Nederland van waaruit je veel activiteiten kunt beleven? Dan weten wij wel wat je te doen staat. Vakantie Callantsoog! Vanuit hier ontdek je natuurgebieden, watersportactiviteiten, speeltuinen en nog veel meer. Of je nu romantisch samen weggaat of met het hele gezin, we geven je een aantal wat-te-doen-tips voor omgeving Callantsoog!

1. Kies een heerlijke verblijfsplaats

Een vakantie begint natuurlijk met het kiezen van een verblijfsplaats. Er zijn genoeg vakantiehuisjes in Callantsoog en omliggende dorpen, waaronder Groote Keeten, Julianadorp en Sint Maartenszee. Ga je liever kamperen? Gelukkig zijn de Noord-Hollandse campings al weer een tijdje open. Kortom, knus vakantiehuisje of gezellige camping, de keuze is aan jou!

2. Ga wandelen in natuurgebied Het Zwanenwater

In deze omgeving vind je een prachtig natuurgebied, Het Zwanenwater genaamd. Naast bossen, heide en moeras ontdek je er de twee grootste natuurlijke duinmeren van West-Europa. Ga heerlijk wandelen of vertoef in een van de vogelkijkhutten om vrolijke vliegers te spotten. Je kiest uit verschillende routes of gaat gewoon lekker zelf op pad.

3. Met de kids naar speelpark De Goudvis

Heb je kinderen? Of het nu goed of slecht weer is, je kiest voor een volle dag vermaak in speelpark De Goudvis. De buitenspeeltuin is maar liefst 3,5 hectare groot. Plenst de regen naar beneden? De binnenspeeltuin heeft ook nog eens 2200 m2 speelplezier voor je in petto. Met tal van toestellen en de grootste airtrampoline van Europa (400 m2) zullen de jongens en meisjes zich in ieder geval niet vervelen.

4. Leren surfen via de surfschool in Julianadorp

Heb je altijd al eens met je board over het water willen zweven? Dat kan als je een surfles neemt bij surfschool High5 in Julianadorp. Doe je het liever wat rustiger aan? Dan kun je tevens gaan suppen. En ben jij zo iemand die dat surfen al lang onder de knie heeft? Dan is het ook mogelijk om hier alleen je uitrustig te huren en zelf het water op te gaan.

5. Hoppen naar Waddeneiland Texel

Als je in omgeving Callantsoog bent dan sta je binnen een mum van tijd in Den Helder. Vanuit hier pak je de boot naar Texel. Altijd wel leuk, zeker als je toch in de buurt bent. Op Texel kun je bijvoorbeeld een kijkje nemen bij de vuurtoren, zeehonden bekijken in Ecomare of zelfs wadlopen. Wat ons betreft een perfect uitstapje!

 3/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in