Camping Polsmaten aan het prachtige Veluwemeer

Camping Polsmaten is een gezellige familie camping met een prachtige ligging direct aan het Veluwemeer. Je kunt als recreant genieten van de vele mogelijkheden die de omgeving de Veluwe je kan bieden.
Als natuur-, watersport-, fiets-, visliefhebber zul je zich dan ook uitstekend kunnen vermaken.

Als losse gast ben je van harte welkom met jouw caravan, tent of camper. Er zijn kampeerplaatsen beschikbaar direct aan het Veluwemeer of op een mooi en rustig gelegen groot veld. Camping Polsmaten is namelijk een camping waar recreatie, het echte kamperen nog voorop staat.

Camping Polsmaten is voor recreatie, verhuur of bewoning op de camping is niet toegestaan.

Strand en jachthaven

Het strand van Camping Polsmaten is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen.
Je kunt vanaf het strand het water in lopen, voor de kinderen is er een stuk afgezet met touwen. Het strand is voorzien van tropische palmbomen die ’s avonds verlicht zijn. Wil je ook van een prachtige zonsondergang genieten, dan ben je op het strand van Polsmaten op de juiste plek.

Leestip:  Camping Zennijs gelegen in de Leiestreek

Camping Polsmaten

Kantine

In de kantine is gratis wifi beschikbaar. De kantine en het terras hebben uitzicht op het Veluwemeer, waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. In de kantine is ook een snackbar gevestigd. Iedere ochtend verkoop van vers gebakken broodjes / croissants en de krant. Elke vrijdagavond kun je meedoen met de kaartclub. Verder zijn er ook feestavonden met live muziek.

Receptie

Receptie aanwezig voor al jouw vragen, indien gesloten kun je voor inlichtingen terecht in de kantine.

Surfoever

Naast de camping ligt de surfoever “de Hoge Bijssel” van Leisurelands. Jij als campinggast van camping Polsmaten kunt ook hier gratis gebruik van maken. Je dient echter wel lopend of met de fiets te gaan want wil je met de auto naar dit gebied dan brengt dit kosten met zich mee.

Leestip:  B&B Camping Oudesluis Even helemaal weg
Animatie kinderen

Tijdens de zomerweken is er een animatieteam actief. Dit team zal hun uiterste best doen om de kinderen een onvergetelijke tijd te bezorgen. Het team is van Dabar dat de kerkelijke grondslag hanteert.

Website Camping Polsmaten: www.campingpolsmaten.nl

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in