Buscamper Nederland een begrip in buscampers

Buscamper Nederland – Al 30 jaar alleen Buscampers. Gevestigd net onder Utrecht in Culemborg. Zij hebben altijd ruim 50 nieuwe en occasion Buscampers op voorraad.

In hun showroom in het midden van het land vindt je het grootste aanbod buscampers van Nederland. Daarom ook dat ze geen betere naam konden bedenken dan Buscamper Nederland. Zij verkopen nieuwe en occasion Buscampers, verhuren hagelnieuwe Buscampers en onderhouden campers. En dan met name van de bekende merken Pössl, Globecar en Adria.

Even een stukje geschiedenis

Ruim 30 jaar geleden begon Koos Scholtens zijn bedrijf in Limburg. Sinds de oprichting was de keuze gemaakt te specialiseren in Buscampers. Kiezen om gekozen te worden! Koos Scholtens geloofde in de voordelen van de Buscamper en vond al gauw de aansluiting bij het merk Pössl welke enkele jaren daarvoor opgericht was om ook uitsluitend Buscampers te maken. Samen werden de bedrijven steeds een stapje groter en bekender. In 2006 verhuisde het bedrijf naar Culemborg vanwege de goede bereikbaarheid en centrale ligging. Theo Kroes sloot zich aan bij zijn jeugdvriend Koos Scholtens om de verdere groei en professionalisering vorm te geven. Het doel was het Buscampercentrum van Nederland te worden en blijven. Zo werd ook het dealerschap van Adria Buscampers toegevoegd. In 2020 is het bedrijf overgenomen door de huidige eigenaar Ralph Ramdhani.

Leestip:  Forster goochelt met ruimte in de V 599 EBL met enkele bedden

Team buscamper nederland

Waarom is de buscamper zo populair?

Omdat een buscamper gemakkelijk te parkeren is en smalle straatjes geen probleem zijn. Daarnaast is een buscamper minder goed als camper te herkennen en juist goed te gebruiken als jouw dagelijkse metgezel. Ook is een buscamper zeer compact; met vast bed, toilet, douche, keuken, zithoek en veel bergruimte. En de grote schuifdeur geeft een heerlijk buiten gevoel. Een buscamper rijdt als een personenauto, met als voordeel dat je hoog zit en het verkeer overziet. Door de sterke motor is het ook nog eens zorgeloos rijden door de bergen!

Website Buscamper Nederland: www.buscamper.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in