Culinair genieten op de camping met kookboek Billydishes

Nieuwe ANWB-uitgave: Culinair genieten op de camping met kookboek Billydishes.

Billydishes is het culinaire startpunt voor deze zomer. Het kookboek inspireert kampeerders om met verse streekproducten lekkere en eenvoudige gerechten te koken. Camping- en kookliefhebbers Carlo en Linda reizen met hun Volkswagenbusje Billy door de twaalf Nederlandse provincies en geven in dit boek alle ingrediënten voor een succesvolle kampeertrip.

kookboek BillydishesNederland is het waard om te ontdekken. Het nieuwste kookboek Billydishes neemt kampeerders mee op wildsafari in de Veluwe, door de bossen in Noord-Holland, naar het vogelparadijs in Friesland, aan de oever van de Vecht tot een zorgeloze zomer in Zeeland en nog veel meer ontdekkingen. Het ideale kampeerboek bevat alle ingrediënten voor onvergetelijke driedaagse kampeertrips door de twaalf provincies inclusief campings en wandel- en fietsroutes, recepten en boodschappenlijstjes.

Leestip:  De ANWB verzelfstandigt haar touroperating activiteiten

De gerechten zijn eenvoudig op de camping te bereiden vanuit de koelbox. Carlo en Linda kiezen voor verse streekproducten en met eenvoudige gerechten en prachtige foto’s laten zij zien dat kampeerders deze zomer op de camping culinair kunnen koken. Het kookboek Billydishes kost € 22,99 en is verkrijgbaar in de ANWB-winkels, in de boekwinkels en via de webwinkel van de ANWB.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in