Nieuwe Deelcampers en betere beschikbaarheid

Het gezamenlijk aanschaffen van een camper is juridisch en verzekeringstechnisch met Deelcamper mogelijk gemaakt. Hierdoor kunnen de kosten gedeeld worden en bespaar je tienduizenden euro’s. Ook de kosten voor de belasting, verzekering, onderhoud en stalling zijn met een Deelcamper bij de prijs inbegrepen!

Deelcamper worden een steeds populairder fenomeen en kreeg de laatste tijd veel aandacht in de landelijke media. Dit hebben ze gemerkt door de vele aanvragen die ze de afgelopen maand hebben ontvangen. Het programma is nu geheel vernieuwd…

Deelcamper, hoe werkt het?

Je zoekt eerst een camper uit die voldoet aan je wensen. Op basis van deze wensen kun je zelf opzoek naar mede-eigenaren. Ook kun je door Stichting Deelcamper in contact worden gebracht met potentiële mede-eigenaren. Op basis van wensen en behoeften wordt de ”vakantieplanner” opgesteld. Het is dus direct duidelijk wie wanneer beschikt over de camper. Vervolgens vind de aankoop plaats, de camper inclusief enkele persoonlijke zaken als WC-bril etc. zijn jouw eigendom. Stichting Deelcamper zal jullie de komende 5 jaar begeleiden en verzorgt de service en het onderhoud van de camper. Je bent verzekerd van een minimale terugkoopwaarde. Oftewel; je weet exact wat je over 5 jaar terug ontvangt voor de camper, dit is een gegarandeerde prijs.

Leestip:  Bedden met liftsysteem in buscamper Affinity Three

Website Deelcamper: www.henkpen.nl

 4.7/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in