Caravan Centrum Makkum een volwaardig caravancentrum

0

Caravancentrum Makkum ‘Zij zijn een volwaardig caravancentrum met een enorm assortiment en prima service’.

Als je opzoek bent naar een nieuwe caravan of liever een gebruikte caravan? Ze hebben keuze genoeg! Een onbezorgde vakantie start in hun campingshop of heb je een caravanstalling nodig? Ze hebben meer dan genoeg ruimte.

Je zoekt een nieuwe caravan?

Caravan Centrum Makkum begon in 1990 aan de Kalkovens in Makkum met de verkoop van nieuwe en gebruikte toercaravans. Omdat het bedrijf al gauw uit zijn jasje groeide en er een prachtige locatie aan de Munniksplaat (Industrieterrein Zuidwaard) beschikbaar kwam, besloot men in 1994 te verhuizen. Daar groeide het bedrijf uit tot wat het nu is: een volwaardig caravancentrum met een perfecte service.”

Vakantiepret begint bij Caravancentrum Makkum

Combineer een bezoek aan Caravancentrum Makkum eens met een dagje uit. Het ligt vlakbij recreatiecentrum de Holle Poarte, met veel watersportfaciliteiten, grote camping, strand en moderne boulevard met boetiekjes, horeca en zomeractiviteiten. Ook de vissershaven en het gezellige centrum van Makkum zijn zeker een bezoek waard.

Ruime voorraad occasions in alle prijsklassen

Alle occasions worden geleverd met onderhoudsbeurt en garantie. Meer info over hun exclusieve merken caravans vindt je op hun website.

Leestip:  La Caravana is een beleving
Service

Bij een leveringsprogramma van topmerken hoort uiteraard ook een topservice. Die kunnen zij je bieden in hun goed geoutilleerde werkplaats. Voor onderhoud, inbouw van accessoires of schadeherstel ben je bij hun aan het juiste adres.

Website Caravan Centrum Makkum: caravancentrum-makkum.nl

 3/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in