Buscamper Karmann-Mobil Davis 600 met lengtebedden

De nieuwe Karmann-Mobil Davis 600 is slechts 5,99 meter lang, maar uitgerust met het optionele slaaphefdak is deze buscamper wel geschikt voor vier personen. Twee daarvan slapen in de enkele bedden achterin, wat bijzonder is in een buscamper.

Wel verschilt de lengte van de slaapplaatsen nogal. In de Karmann-Mobil Davis 600 is het bed aan passagierszijde 203 centimeter lang. De camperaar die aan de bestuurderskant slaapt, moet het doen met 175 centimeter. Boven dit linkerbed is een hangkast geplaatst. Nog een kledingkast is aan de rechterzijde van de bus te vinden.

Karmann-Mobil Davis 600

De ruimte voor die lengtebedden moet ergens vandaan komen. De Karmann-Mobil Davis 600 heeft een compacte badkamer met een opklapbare wastafel. Wanneer de wastafel niet in gebruik is, zit deze in de wand verstopt. Een toilet en douche met gordijn maken de badkamer compleet.

Leestip:  Dethleffs XL Family A7872-2: met een zee aan ruimte

interieur Karmann-MobilGeen poespas

In de rechte keuken valt vooral de koelkast op, die aan de kopse kant is geplaatst en van beide zijden bereikbaar is. Hier verder geen poespas, maar twee gaspitten en een spoelbak. De dinette, met een smalle tafel, biedt in combinatie met de draaibare cabinestoelen plaats aan vier personen.

In het interieur kiest Karmann-Mobil voor een modern design. De kastkleppen zijn uitgevoerd in hoogglans wit en de bekleding heeft een cappuccinokleur. De Karmann-Mobil Davis 600 heeft de Fiat Ducato met 120 pk-motor als basisvoertuig. Tot de standaarduitrusting behoren onder meer ABS/ESP, Traction+, handmatig bedienbare airconditioning, cruisecontrol en isofix. De buscamper is leverbaar vanaf 72.100 euro.

Fiat Ducato met 120 pk-motor als basisvoertuig

Bron: NKC

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in